Çin Üretimi Telefonlarla İlgili Sıkça Sorulan Sorular (Güncelleniyor)

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Çin Üretimi Telefonlarla İlgili Sıkça Sorulan Sorular (Güncelleniyor)
Çin Üretimi Telefonlarla İlgili Sıkça Sorulan Sorular

1. Trident cep telefonlarında teknik moda giriş kodu

*#3646633#

2. Çin malı telefonlara oyun yüklenir mi ?

Bu çok genel bir soru. Her yerde soruluyor fakat yapılması gereken bunu devamlı sormak yerine google'a girip telefon modelinizi aratmak ve çıkan sonuçlardan cihazınızda java olup olmadığını öğrenmek

3. Radyo dinlerken kulaklığı çıkardığımda sesi dışarı veriyor.

Bu cihazlar sadece kulaklıkla değil kendi TV anteni aracılığıyla da radyo dinletme imkanı sunar. Kulaklığa bağımlı olmadığınız için sesi hoparlörden de alabilirsiniz. Ayarlardan kapatabilirsiniz.

4. Cihazımın PC ile bağlantısını yapamıyorum ?

Öncelikle sitemizden PC Suite programını indirin. Daha sonra telefonunuzun USB kablosunu PC'ye bağlayın ve bekleyin. Açılan pencerenin yönlendirmesiyle programı ve sürücüyü PC'ye kurun. Bu aşamadan sonra cihazı taktığınız COM portu bilgisayara tanıtmanız gerek. Öncelikle Bilgisayarıma sağ yıklayın ve özelliklere girin. Donanım sekmesinden Aygıt Yöneticisine girin. Bağlantı noktalarına çift tıklayın ve açılan alt menüde telefonunuzu hangi COM portta takılı olduğunu görün. Daha sonra PC Suite programını çalıştırın ve ayarlarına girin. Sizden COM port ile ilgili bilgi isteyecek. Bu alana az önce tespit ettiğiniz COM port numarasını girin ve kaydettikten sonra programı yeniden başlatın.

5. Çin Malı Telefonlar Kapatılacak Söylentisi Var ?

Cihazınızı bilişim marketlerden ya da telefon baylerinden "garantili ve faturalı" olarak aldıysanız kapatılma şansı yok. Bunların dışında kalan "çakma" diye tabir edilen cihazlarda kapanma riski yüksek. Bu nedenle orjinal, garantili ve faturalı cihazları tercih edin.

6. Cihazım Çift Hatlı Ancak Biriyle Konuşurken Diğerine Meşgul Tonu Gidiyor...

Ayarlar menüsünden (genelde) Çift Sim Ayarlarına girin ve Her İkisi de Açık alt menüsünü seçin. Böylece bir hatla konuşurken diğerine çağrı geldiğini görebilecek ve isterseniz ilkini kapatıp ikinci çağrıya yanıt verebileceksiniz. İkinci hattın Pin kodunu da kapatın.

7. Cihazım çift kameralı ancak ön kamerayı çalıştıramıyorum…

Kamerayı çalıştırın ve 0 tuşuna basın..

8. Mynes klasörüm olmadığı için .nes oyun yükleyemiyorum.

Hafıza kartına girin ve Mynes isimli yeni bir klasör yaratın.

9.Telefonuma tema yüklemek istiyorum

Maalesef Çin üretimi telefonlara tema yükleyemezsiniz.

10. SMS’leri çok yavaş yazıyor bu bir sorun mu ?

Bu bir sorun ancak size özel değil, genel bir sorun. Tüm çin üretimi cihazlarda 2 veya 3. mesaja geçince yavaşlama oluyor.


11. Televizyonu nasıl tam ekran yaparım

Televizyon açıkken kare ( # ) tuşuna basın

12. Televizyonum karıncalı ya da hiç çekmiyor

Gittiğiniz yerlerde kanalların frekansları farklılık gösterebilir. Bunun için bulunduğunuz yerden farklı bir bölgeye gittiğinizde seçeneklerden otomatik kanal aramayı seçin ve tarama yaptırın.

13 . Telefonum bluetooth ile bağlanırken şifre istiyor.

Ona tam olarak şifre diyemeyiz. İki cihazın birbiri arasında güvenli bağlantı kurabilmesi için bir anahtar diyebiliriz. Herhangi bir sayıyı ( 12345 ) iki telefona da girmelisiniz.

14. Telefonumda video izleyemiyorum

Videoları telefonunuza atmadan önce Total Video Converter veya benzeri programlarla 3GP formatına dönüştürün.

15. Cihazımda E-Book nasıl okurum ?

E-Booklarınızı hafıza kartındaki e-book klasörüne atarak okuyabilirsiniz

16. Java Destekli Telefonuma Uygun Oyun Bulamıyorum..

Telefonunuzun marka ve modeline göre oyun ararsanız Nokia'da dahi bulamazsınız. Doğru olan ekranınızın piksel boyutuna göre oyun aramanızdır. 240x320 piksel ekranı olan Verson VX99 cihazınız için Verson oyunları diye arama yaptırmayın, 240x320 Java Oyunlar diye arama yaptırın. Bulma ihtimaliniz daha fazladır.
 
  • Beğen
Tepkiler: jedi_50, bünyamin41, linogelegion ve 2 diğerleri


Bahri_Csn_06

Üye
Arkadaşlar trident t828 i öneriyor musunuz
 
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Java eksisi dışında güzel cihaz
 

1011101

Üye
CECT E71 var bende. Acaba buna kendi mp3 kulaklığımı nasıl montajlayabilirim. ya da kendi kulaklığından nasıl daha fazla yararlanabilirim.
 
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Sorunuza kendi açtığınız konuda yanıt verdim
 

Bahri_Csn_06

Üye
slm TRİDENT T828 İLE DIGIPHONE T828 İKİSİDE GÖRÜNÜŞÜ FLN AYNI TRİDENT 250 TL DIGIPHONE 180 TL NE FARKI VAR ARKADAŞLAR
 
Eisoptrofobik

Eisoptrofobik

Üye
dg67 nasıl?
 

RESİVANT

Üye
S.a Arkadaşım ıphone w350 telefonum var . 2 gün önce opera 5,0 yükledim telefonumda 4,2 de vardı 2 sinded sorun yoktu çok güzel çalışıyordu ama bugün teli çatığımda operaya gir diyorum . ama siyah ekran geliyor.. ana menüye dönüyör sonra facebook msn hiç bi java uygulamasına giremiyorum telefonu fabrika ayarlarına dön diyerekte denedim sonuç aynı lütfen yardım edermisiniz :S şimdiden teşekkürler !!!:ağlarım:
 

tahtali19

Üye
telefonum kitlendi açamıyorum.
 

mustafa_oner27

Üye
arkadaşlar digiphone d99 modelinin java destiği var mı acaba
 

carice

Üye
gprs ayarlarını yapamıyorum delırıcem
 

yasarcıftcı

Üye
arkadaslar n99i tek hat telefonum var telefonu baya bi ellemedıgınız ve tusuna basmadınız zaman telefon çekmıyor acil yazıyor (geceleri oluyor ) sonra elınıze alıp telefonu kullandıgınızda sebeke gelıyor
bunun sebebı ne olabılır

şimdiden tesekkurler
 

8D,li

Üye
güzel konu...
 

bilo1907

Üye
arkadaşlar nokia e71 kaçak telefon aldım ama wireless yok bunda bide menüde download yazmıo bişi yükleyemiorum bu genel sorun mu yoksa benmi yapamıyorum
 
Ant3pLi

Ant3pLi

Üye
Elimde N97 Var Şuanki Opera Mini'yi Beğenmiyorum Maxicep'ten Opera indir'dim Ama İşlem Başarısız Dedi Yardımcı Olurmusunuz?
 

hsncsn

Üye
kardeşim imeı atma programı için soğol bazı telefonları bluetooth ile eşleştirebiliyorum bazı çin malları eşleşmiyor nedenini biliyorsan mesaj atarsan sevinirim..
 
TheChaosLORD

TheChaosLORD

Üye
Peki nası iml yüklenir
 

1aTHeNa1

Üye
ya bende iphone 4 var ekrana doknnca titreşm olyo nasıl düzeltçem bulamadım yardm ederseniz sevnrm :/
 

endkay

Üye
Bir adet Çin malı IPhone4 aldım. Özellikleri Marka: Phone Model: A6C 32G 850 / 900 / 1800 / 1900 Model No: 1241 (VER) : XS3519NT-GEMINI-HVGA-TV-WIFI-COMPASS-A9W3N6CZBB5E-CAP-LCDCZXD-20110916-V0.00 Düne kadar her şey güzeldi. Ancak ne yaptım bilniyorum bir şekilde internet hizmetlerinde birşeyi sildim. Telefon UÇUŞ MODUnda kaldı. İnternete girmez, Arama yapmaz, Bluetooth bağlanmaz oldu. Hatta bazı oyunlar bile aynı ikazı veriyor. Tekrar eski haline getirebilirmiyim ? ya da sistemi yeniden kurabilirdmiyim. Yardımlarınız bekliyorum. Teşekkürler....
 

riquelme76

Üye
Bana cok pahali olmayan ekrani genis olan bi televizyonu olan bi tane cin telefonu lazim herseyden onemlisi televixyonu olmasi.Isim geregi aksam calisiyorum ve televizyon izlicem
 


Üst Alt