ÇİN Üretimi Çakma Nokia N8 !

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
ÇİN Üretimi Çakma Nokia N8 !
Merhaba Arkadaşlar,

Anladığım kadarıyla birçok arkadaşın kafası karışık durumda. Uygun fiyata ve en iyi performansa sahip ÇAKMA bir telefonu nasıl alabilirim hesabında olanlar var elbette. Aşağıdaki ilan dikkatimi çekti ve bazı hususları sizlerle paylaşmak istedim. Görüldüğü gibi NOKIA N8 çakması ilanı verilmiş, aşağıdaki linkten detayları inceleyebilirsiniz;


1 - En başta şunu söyliyeyim bu ve buna benzer telefonlar JAVA tabanlı olup SYMBIAN yada başka bir işletim sistemi bulunmamaktadır. Bu nedenle bu telefonlara sadece JAVA proğramlar yüklenebilir. Linkteki ilanda dikkat ederseniz telefonun SYMBIAN işletim sistemi olduğunu belirtir bir çentik koymuşlar, inanın hiç alakası yok.
2 - Navigasyon için GPS antenin olması gerekiyor. Başlıklarda GPS var gösteriyor ama açıklamada GPS yoktur diyor, dikkat edin olay şöyle; Wifi üzerinden Google Maps ile telefonun bağlandığı baz istasyonu referans alınarak lokasyon belirlemeye çalışıyor. Buna NAVİGASYON diye belirtmişler, ama yol tarifi olayı felan yok.
3 - 3G bağlantının da olduğu belirtilmiş, ORIGINAL tellerin bazılarında olan bu özelliğin olduğunu hiç sanmıyorum !
4 - Çift hat, TV, Radyo ve diğer özellikler zaten tüm çakma telefonlardaki STANDART bir özelliktir.

Özetle Kamera olsun, GPS olsun, 3G olsun bu kadar basit olsa idi ORIJINAL'leri bu kadar pahalı olmazdı. Kendi sınıfındaki çakma telefonlardan belki bir gömlek üsttedir, ama ORIJINAL'deki özellikleri bire-bir ASLA beklemeyin ...


DOKUNMATİK:

Ürünümüzün Dokumatik ekranı ( parmak dokusuna duyarlı) modeline sahiptir.Ayrıca kelemle calısabilmesi de özelligine özellik katmıstır.

MESAJ ATMA

BU ÜRÜNDE ORJİNALİ GİBİ MESAJLARI AYNEN MSNDEKİ GİBİ ATABİLİYORSNUZ..

GAYET KULLNIMI BASİT VE HOŞTUR..AYIRCA ARANAN NUMARLRI OTOMATİK REHPERE KAYDETME ÖZELLİĞİNEDE SAHPTİR.

HAFIZA:

Max 32 gb kadar arttırılabilir hafıza.(micro sd hafıza)


ÇİFT HAT:

iki hat aynı anda aktifdir (çift hatlıdır geçişli değildir geçişli olan modellerde hattın birini aktif etmek için telefonu açıp kapatmanız lazım bu üründe kapatıp açmaya gerek yok )


MSN VE İNTERNET:

ücretsiz olarak wi-fi ile hızlı ve sorunusuz bir şekilde bağlanabilrsiniz.MSN PROGRAMI EDUBBY, YOUTUBE,FACEBOOK ,TRAVİAN, NETLOG VEYA İNTERNET BANKACILIĞI SİTELERİ GİBİ DİĞER WİRELESS` Lİ TÜM TELEFONLARIN AÇAMADIĞI TÜM SİTELERE GİREBİLMEKTEDİR.

NAVİGASYON (GOOGLE MAPS):

GPS mevcut değildir.Ancak GOOGLE MAPS sayesinde Çıkış noktanızı ve Varış noktanızı yazdığınız zaman size harita çıkarabilmekte bunun sayesinde yol tarifi alabilir, gideceğiniz yer hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.İstediğiniz cadde sokak vs... detaylı şekilde gelmektedir.

3D SENSÖR:

SADECE TELEFONU HAREKET ETTİREREK OYNAYABİLECEĞİNİZ OYUNLARIN Tv İZLERKEN,VEYA MÜZİK DİNLERKEN SALLAYINCA ŞARKI DEĞİŞTİME GİBİ KULLANIMI KOLAYLAŞTIRAN HAREKETLİ SENSÖRLER mevcuttur.

FOTOGRAF EDİTÖRÜ:

Sesli Foto slayt ile resimlerinizi müzik eşliğinde seyredin.Fotoğraf editörü ile fotoğraflarınızı yeniden boyutlandıranilir, resimlerin üstüne yazı yazabilir, çerçeve ve ikon ekleyebilir, resimleri telefona tam ekran ayarlayabilirsiniz.

VİDEO KAYDEDİCİ:

sınırsız olarak sesli veya sessiz video cekimi.(Hafıza kart limiti dolana dek)

RADYO & MP3 & MP4 ÇALAR:

kulaklık olmadan bile radyo dinleyebilirsiniz radyo`da sevdiğinizbir şarkıyı gördüğünüzde anında kayıt edebilrsiniz.mp3 & mp4 & 3gp boyutunda müzik ,video,film izleyebilir ve dinleme olanagı...

BT ile uzaktan kumanda:

Uzaktan kumanda sayesinde bluetooth bağlantı ile yattığınız yerden telefonla bilgisayara hükmedin. BT.ile veri alıs verisi.

JAWA:

Ürünümüzde java mevcut oldugu için yuzlerce oyun ve program yuklenebilmektedir

TİTREŞİM ENGELLEYİCİ :

VİDEO KAYDI YAPARKEN İSTER 50HZ İSTERSENİZDE 60HZ KADAR TİTREŞİM ENGELLEYİCİ KULANABİLİRSİNİZ VE ÇEKTİĞİNİZ GÖRÜNTÜYÜ NET BİR ŞEKİLDE İZLEYEBİLRSİNİZ

KARA LİSTE:

Aramasını istemediginiz kisileri telefona girerek artık sizi rahatsız edenlerden kurtulma imkanı.

SES EFECTLERİ:

Sizi aradıkları zaman dilerseniz kendinizi barda, restorantta, garda,motosiklette gibi arka fon sesleri verebilirsiniz.

BEDAVA TV

NEREDE OLURSANIZ OLUN ANTENİNİ ÇIKARTTĞINIZ ANDA OTOMİTİK TUŞUNA BASARAK SİZE KANALLARI OTOMATİK OLARAK ARAYIP,BULUP KAYDEDER..

EKSTRA:

Map,MSN,MMS,Ajanda, Yapılacak Listesi, Alarm, Dünya Saatleri, Kronometre...vs.
 


geceyry

Üye
ben alabilirim. Ama bir sorum olacak acaba sistemi n8 ile aynı mi. ve telefonun içeriği ile ilgili bir video yüklerseniz daha iyi olabilir
 
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Sst yaklaşma.uzak dur
 
Elmandra

Elmandra

Üye
Bende var aynı telefon,7 aydır kullanmaktayım halen 0 gibi tertemiz.Özellikle mp3 sesi mükmmel,wifi de fena değil ama girince şarjı çabuk yiyiyor.Televizyon çekimi de mükemmel,bazı oyunları sorunsuz oyanayabiliyorum.Kasası çelik kasa çok sağlam,7 aydır bir çizilme dahi olmadı kız gibi.,çift hattı var ama ben tek kullanıyorum şahsen..Adam gibi telefon kullanana yani anlayana sivrisinek saz..
 

trhost

Üye
bendede var dokunmatik kafayı yedi nasıl düzelte bilirim acaba güncelleme yolu varmı
 
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bir arkadaşımda war
Abi ne dokunmatiği o telefon çöktürmatik
çözünürlük berbat
Kimseye tavsiye etmem
 


Üst Alt