Çin N97 GPRS Ayarı Olmuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

volkan_05

Üye
    Konu Sahibi
Çin N97 GPRS Ayarı Olmuyor
Bende N97 çin var Gprs Ayrı Olmuyor. Turcell Menuden wap ayarlarımı yolla diyorum telefon modelinizi girin diyor n97 yazıyorum gelen mesajda ilettiginiz telefon modeli bulunamamıstır yazıo acil yardim

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
:oke:Ayarları Yapman İçin Linke Tıkla:oke:
:pro:

BnRİletişim
Edeple Gelen Lütüfla Gider...

mr.tufi

Üye
kardeş geçmiş olsun. o telefonun ne vap ayarı var ne mms ayarı nede internet ayarı. aldığın telefon sadece n97 dış kasa özelliklerini taşıyor. yani anlayacagın başka yapabilecek bir şeyin yok...

alisofya

Üye
Yaa illa N97 olsun diye çakmasını almayın paranızz yettıgı telefonu alınn arkaş.yetmıyosada almayın

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
N97 çin malı kullandım hiç bişe yyapamazsın geçmiş olsun....

turkhackler

Üye
arkadaşlar çakma telefonların ıme numaralarını internet ayarları yapılabilen bi telefonla değiştirin faydasını anında göreceksiniz yanlız ıme numarasını aldığınız telefonunu birdaha kullanmayın

aynstaynx

Üye
arkadaşlar ben aldım tüm herşeyi süper çalışıyor a geçmiş olsun diyenlere kapak olsun süper telefon yok yok...

booozooo

Üye
aynen katılıorum...yok yok telefonda..bozulcağınıda hiç düşünmüorum...sürekli bozulcak gözüyle düşünürseniz zaten bozulmasada en ufak bişeyde bozuldu olur:Stavsiye ederim çokta güzel bi telefon..çin malı olabilir ama hadi bozuldu dielim 1500 tl verip 1 yıl bilemedin 2 yıl sonra bozulsamı içiniz acır yoksa çin malına çok düşük fiyata aldığınızdamı?:)gerçek n 97 aldığınızdada hiç bozulmicak die bi kaide yok..hiç kimsede bozulmaz kesinlikle hiç bi sorun olmaz kaidesini söyleyemez..:)ben İphone ilk çıktığı dönemde aldım ve yeğnim havuza düşürdü:Ssinriden oturup ağladım..bunu istiosa ayağnın altında ezsin nasıl olsa bi tane daha alırım:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt