Çin N96 birebir taklit

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clifton

Üye
    Konu Sahibi
Çin N96 birebir taklit
Ürün kullanılmamışdır çift kamera ön 0.3 arkadaki 2 dir flashlıdır sesi orjinal nokia lardan daha iyi siyah ve gri siyah mevcuttur kasalar orjinaldir apartları mevcuttur ankarada elden verebilirm diğer çin malları gibi karakterler bozuk değildir menüler 1e1 dir fiyatı 300 TL dir ciddi alıcalar varsa pazarlık yapılır 0507 254 51 54 cepten ulaşın.

adnan16

adnan16

Üye
usta wi-lan varmı?

khaine

Üye
300 Lira naptın be kardeş piyasası belli 200 taş çatlasa 250

clifton

Üye
    Konu Sahibi
arkdasım piyasdklerin menüleri %60 70 türkçe ve simgeler pembe yeşil gibi bı durum var menu orjinal ile birebirdir hiçbi farkı yok

adnan16

adnan16

Üye
orjinslindeki gibi bundada wi-lan varmı?

kurtmaker

kurtmaker

Üye
Merhaba,

Çin malı N96 'larda, Wirelles "Wlan" yoktur,
Yakın bir arkadaşım aldı.... ve elinde kaldı, dikkatli olun, denemeden de almayın.

İyi Forumlar.

adnan16

adnan16

Üye
arkadşaım bndede vardı biliyorum nsl bişe oldunu bnden uzak alla yakın moduna girmiştim adam yazmış bire bir orjinaliyle aynı bakalım ne cvp vercek die mrk edyodum :D

futbol123

futbol123

Üye
fiyatı pahalı

eyup_33

Üye
MİNİ 5800-KA09 Express Musix Çift Hatlı ve Çift Bataryalı ÇİN ÜRETİMİ '2gb h.kartı hediyeli +1 GB MP3 PLAYER (RADYO-SESKAYIT-RADYODAN SES KAYIT-E-BOOK-) takas olurmu ?

--------------- Ekleme ---------------

[email protected] ekle konuşalım o zaman

rapman

rapman

Üye
çin malı telefon alacaksanız böyle taklitlere hiç bulaşmayın trident anycool myphone vs garantili telefonlar alın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt