alfonso.552
Üye
-
Konu Sahibi
-
İnanmıyorum diyelimki gerçekten var o zmn da sana hiçbirşey yapamaz cunku o sadece enerjiden ibarettir ruh gibi kanımca..
Dinimizde Var Olan Ve Kitabımızda da Yazan Birşey. Bilerek İnanmamak Mı Bilmeyerek İnanmamak Mı ?
bilerek inanmamak
onlar vardir kuran'i kerim dede geciyor hatta cin suresi bile var gercek olup olmadigni merak ediyorsan doguya faln git kirsal koy yerlerine orlarda yasayarak ogrenirsin
sonunda birisi anladiKur'an da var diyorsunuz da belki adam Kur'an'a da inanmıyor?diyecem konu uzayacak. kilitlenecek sonra. demiyorum o yüzden =P
Neyse bir şey demek istiyorum: "Bilerek inanmamak" diye bir şey olmaz. Biliyorsan inanıyorsundur bu kadar. İnanmıyorum diyorsan kendini kandırıyorsundur ki hatta kendini de kandıramazsın çünkü yine biliyorsun. Hadi çıkın bu işin içinden.
sonunda birisi anladiyani bu tarz seyler duydum ve okudum o anlamda en azından ben öyle demek istedim
Ne anladığımı keşke ben de anlasaydım
bosver gereksiz bi yorumdu zati anlayışın için
Ne anladığımı keşke ben de anlasaydım
Konu gereksiz aslına bakarsan. =)
- - - Eklendi - - -
Bir şey eklemek istedim: "Bir şeye inanıp inanmamak kişinin kendi hür iradesidir ama bu o şeyin varlığını ya da yokluğu değiştirmez."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?