Çin Malı Telefonum Kapandı Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

bilaldinho

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı Telefonum Kapandı Yardım
arkadaşlar yardımınıza ihhiyacım var lütfen yardım edin telefonum kapandı çin malı bir telefonum var n100 die bişi karıstırıodum bi yerlere girdim high sim falan yazıodu tamam dedim power of faaln dedi kapandı tel. bi daha da açılmadı lütfen bir bileniniz var sa yardım etsin

fbkerem

Üye
sanırım kaçak olduğu için kapandı etrafta bir sürü telefoncu var açtırırsın

bilaldinho

Üye
    Konu Sahibi
peki telefonu açtırdıktan sonra bbir daha kapanma riski varmı ???

fbkerem

Üye
imei kaydını yaptırırsın bi daha kapanmaz

erhan402

Üye
kardeş ben şuan mersinde oturuyom tel n99 safir bende oraya girdim kapandı telefoncuya götürdüm 30 ytl ye yazılım yükledim çalışıyo sorun yog korkma tele bişiey yapma sakın tamir oluyo pc ile yapıyolar

bilaldinho

Üye
    Konu Sahibi
saol allah razı olsun içimi rahatlattınız ama bnmki temelli gitti heralde beyni karışmış telefonun birazdan gidip alcam hayırlısı inş düzelir yha telefon

alusta

Üye
rkadaşım hemen telefoncuya gidip boşuna para verme. bu konuda kod girerek düzelebileceğine dair bilgiler bulabilirsin. Çünkü kapanmasına sebep olan high power sim denen yere de kod ile girmiş olmalısın. Bir çok yerde aman ona dokunmayın diye ikazlar vardı. Merak işte.. Araştırmaya devam. Bu konuda anycool cular epey mesafe almış durumda.

hardrock40

Üye
kardeş ben emre benimde çin malı vardı kapanacaktı telefoncuya götürdüm başka bi telin e-mail kodunu benim telefona kodladı 1 senedir kullanıyorum bişey yok sadece 30 ytl verdim çift e-mail için sende araştır oke

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
imei yani

ejder_636363

Üye
arkadas benimki de oyle oldu turkiyesport.tr.gg adresinde yazıyor hangi şehirde hangi ilçe de yaptıklarını kaç para olduğunu falan herşeyi yazıyor bakabilrsin

MadloveR2

Üye
Arkadaşım kaçak olmasıyla alakası yok. Teknik moda girip high speed simi seçmişsin 20 tl ye program attıracaksın telefona açılır sorun kalmaz. Bir daha da teknik mod da bilmediğin yerleri kurcalama

komik20

Üye
high sim nasıl açılıyo telefon??? yardım pm pls:ağlarım:

commagene_02

Üye
arkadaslar çin tlf aldım hıgt speed sim onu tıkladım telefon daha acılmadı arastırdım yazılım yüklenmesı gerekıyormus tekrardan.garantıye gönderdım adamlar yazılım yükledık acılmadı dedıler baska bır sorun var dedıler tlf 10gündür garantıde 15 gün daha bekle dedıler arastırdıgıma göre yazılım olarak sorun var donanımsal sorun yok ama servıstekıler öyle demedı ve netten bakıyorum herkes yazılım yüklenınce olur dıyolar sız bu konuda ne düsünüyorsunuz???? cvp için sımdıden tsk ederım

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar çin tlf aldım hıgt speed sim onu tıkladım telefon daha acılmadı arastırdım yazılım yüklenmesı gerekıyormus tekrardan.garantıye gönderdım adamlar yazılım yükledık acılmadı dedıler baska bır sorun var dedıler tlf 10gündür garantıde 15 gün daha bekle dedıler arastırdıgıma göre yazılım olarak sorun var donanımsal sorun yok ama servıstekıler öyle demedı ve netten bakıyorum herkes yazılım yüklenınce olur dıyolar sız bu konuda ne düsünüyorsunuz???? cvp için sımdıden tsk ederım

smart-27

Üye
arkadaslar benim telefonumda kapandı google``ye "çin malı telefonlarda ses yükseltme nasıl yapılır" yazdım ilk çıkan yere tıkladım ve şifre çıktı şifreyi girdim ama nereye girdiysem telefon o andan itibaren kapandı ve birdaha açılmıyo ne yapmam gerek telefonculara götürdüm ama anlayamadılar neden kapandığını, ltfn yardım edebilirmisiniz bana...!!:(

eskiakrep

eskiakrep

Üye
:((((

kinq2358

Üye
selam arkadaslar benım telefonda aynı oldu nasıl yaptırdınız oldumu bı yardım edin

zepkynear

zepkynear

Üye
ya arkdaslar yeni bir tane çin malı n95 aldım fakat 1 gün geçmeden telefon sanki bir araç boş ta çalışır ya aynen onun gibi (20-25 sn.) titriyor ve sonra ses kesiliyor hiç bir şekilde açılmıyor yardımcı olursanız en azından bir yorum yaparsanız sevinirim

cahsus

cahsus

Üye
tşk kardeş

hsynozdemirr

Üye
merhaba arkadaşlar
bende bi tane çin mali iphone var az önce vodafone hattımla internete girdim yahoya
sonra telefonu kapattım bir daha açılmadı
yurt dışından geldi telefon ama pasaporta kayıtlı ne olur bana bi fikir verin yahu. iyi akşamlar

FatoMn12

FatoMn12

Üye
:hmmm arkadaşlar bende bazı şeyler yaptım benimde telefon açılmıyor telefon açılmadan naıl kod girebiliyosun ki ???:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

peki o programı internetten indirme şansımız varmı :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt