Çin Malı Telefonları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fthylmaz

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı Telefonları
Arkadaşlar Trident ck-2008 kullananız varsa aranızda onun özelliklerini sayabilir mi bana? cevap verirseniz memnun olurum.

Kerim.

Üye
Hiç çin malına bulaşma derim.

fthylmaz

Üye
    Konu Sahibi

Neymiş o televizyon mu Bence ne özelliği olursa olsun -ki pek bir alacaları yok- çin malı alıpta o radyasyonu, zararlı malzemeleri yemeye değmez.

yok abi televizyon değil telefonda konuşurken ses değiştirme özellikleri var çin mallarında hangi modelinde olduğunu öğrenmek için

Kerim.

Üye
yok abi televizyon değil telefonda konuşurken ses değiştirme özellikleri var çin mallarında hangi modelinde olduğunu öğrenmek için
ha evet güzel o özellik.
ama belki androidde öyle program vardır.bilmiyorum ama bi araştır istersen

fthylmaz

Üye
    Konu Sahibi
ha evet güzel o özellik.
ama belki androidde öyle program vardır.bilmiyorum ama bi araştır istersen

Androide telefon lazım ucuz farklı yoldan halledersem daha avantajlı benim için ama sağolasın

O parayi fakirlere dagit daha iyi sevap islersin

xPaSHax

Üye
uzak dur derım çinden ne kanser olmaya deger nede kulanda cebınde patlayıp zarar gormene orjınal al eskı model al derım

fthylmaz

Üye
    Konu Sahibi
251
çok pahalı.

Doğru abi de ben ucuz yollu bulmaya çalışırım onu yeter ki anlattığım şeyi yapsın yeterli

- - - Eklendi - - -

uzak dur derım çinden ne kanser olmaya deger nede kulanda cebınde patlayıp zarar gormene orjınal al eskı model al derım

Haklısın daha uygun farklı model bulursam onu da alabilirim yeter ki istediğim özellikte olsun ama bulamıyorum tek problem o

MasteLaa

Üye
cin mali alma derim o ozelligi denemeden bozulabilir telefonun

fthylmaz

Üye
    Konu Sahibi
cin mali alma derim o ozelligi denemeden bozulabilir telefonun

Telefonu araştırdığımda yorumlarda herkes memnun olduğundan bahsetmişti o yüzden bu telefona sardım trident iyi diyorlar bazı yerlerde

EneSinan

Üye
çin malı 150 tl'lik teller de ses değiştireni var. Bence o kadar parayı verme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...