çin malı telefonlarda saklama kartı hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcgunnies

mcgunnies

Üye
    Konu Sahibi
çin malı telefonlarda saklama kartı hatası
arkadaşlar daha önceleride bu siteye bu sorunun neden kaynaklı olduğunu yazmıştım ancak bazı arkadaşlarda aynı problemler devam ediyor.Bu hata sizin kartınızdaki klasörlerinizin zarar görmesi (vrüs trojen turuva atı v.s) gibi maddelerden dolayı oluyor bunun için açılan konuya link eklemiştim ama kırılmış en kısa sürede yeni linki ekliycem ama şuanda durumlar müsait deil en kısa sürede tekrar yazıcam

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
bekLiyoruzda saklama kartı derken :S :S :S

mcgunnies

mcgunnies

Üye
    Konu Sahibi

bazı çin malı telefonlarda saklama kartı hatası alırsınız bu sizin kartınızın içindeki orjnal klasörlerin zarar görmesi veya yanlışlıkla silinmesi durumunda olur bu gibi durumda orjinal klasörleri bulup hafıza kartınızın içine atmalısınızki mp3 leri sorunsuz şekilde dinlemek için bu yüzden klasörleri upload ettim sizin cihazınız anycoll veya diğer çin malı telefonlardan deilse sayın AqLiFe_07 bu konu çin malı telefon kullanan arkadaşlr içindir çin malı kullanan arkadaşlar bilir bu hatayı dosyayı indirdiğinizde açmadan vrüs taraması yapınız

DOSYA ŞİFRESİ: makgunes

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye

bazı çin malı telefonlarda saklama kartı hatası alırsınız bu sizin kartınızın içindeki orjnal klasörlerin zarar görmesi veya yanlışlıkla silinmesi durumunda olur bu gibi durumda orjinal klasörleri bulup hafıza kartınızın içine atmalısınızki mp3 leri sorunsuz şekilde dinlemek için bu yüzden klasörleri upload ettim sizin cihazınız anycoll veya diğer çin malı telefonlardan deilse sayın AqLiFe_07 bu konu çin malı telefon kullanan arkadaşlr içindir çin malı kullanan arkadaşlar bilir bu hatayı dosyayı indirdiğinizde açmadan vrüs taraması yapınız

DOSYA KODU: makgunes

TeşekkürLer Dostum. Çok açıkLayıcı oLdu :)

mcgunnies

mcgunnies

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim kardeşim

mcgunnies

mcgunnies

Üye
    Konu Sahibi
link kırılmış tekrar upload yapıldı.....

dosya şifresi: makgunes

--------------- Ekleme ---------------

şifre indirdiğiniz klasörde yazıyor txt metin belgesini mutlaka okuyunuz.

--------------- Ekleme ---------------

saklama kartı uyarısı

şifre indirdiğiniz klasörde yazıyor txt metin belgesini mutlaka okuyunuz.

mcgunnies

mcgunnies

Üye
    Konu Sahibi
link yenilendi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt