1479630
Üye
Çin Malı Telefon Özel Kod
Merhaba Arkadaşlar Telefonumu PC'ye Baglamam Lazım Ama KAbloyu Takdıgımda USB Aygıtı Tanımıyor Diyor Driverleri Yüklemeyi Denememe Ragmen Hala Aynı Şey Bundan Once Kullandıgım Çin Malı N96 Takınca Soru Soruyordu Telefon Hafıza Kartı Com Port Diye Vs. Ama Bu Çin Malı N97 Sormuyor :S Telefonu Acil Comport Olarak Baglamam Lazım İmei İle İlgili Bir Sorunum Var :S
Ayırca Com Portu Aktif Etmek İçin "Enable COM port: *#110*01# -> Device -> Set UART -> PS Config -> UART1/115200" Bu Koduda Denedim Ama Not Avablie Yazıyor Kodu Girip Arama Tuşuna Basıyorum Direk Başka Bişey Yapmam Lazımmı Telefonu Görmesi İçin Bana Bir Çözüm Yolu Gösterin.Teli 7 FArklı Pcde 4 Farklı KAbloyla Denedim Kablolar Çalışıyor Arkadaşın Telinde.
SAyglar
Telefon Bu:
Ayırca Com Portu Aktif Etmek İçin "Enable COM port: *#110*01# -> Device -> Set UART -> PS Config -> UART1/115200" Bu Koduda Denedim Ama Not Avablie Yazıyor Kodu Girip Arama Tuşuna Basıyorum Direk Başka Bişey Yapmam Lazımmı Telefonu Görmesi İçin Bana Bir Çözüm Yolu Gösterin.Teli 7 FArklı Pcde 4 Farklı KAbloyla Denedim Kablolar Çalışıyor Arkadaşın Telinde.
SAyglar
Telefon Bu: