çin Malı Telefon Kullanırmısınız?

kesinlikle kullanmam oyuncaklardan ne hayırını gördükte tlfonlarından görecez

safakk

Üye
tövbe bi daha asla üste para verseler almam o derce alır almaz zaten bi sürü sorun çıkıyo sadece o da diil bi üstüne üstlük kullanıcı hatası demiyo mu kvk deli oluyorum valla

uniqe

Üye
çin malı alıcan 2 gun sonra bozulcak parçayı nerden alcan çakma çinlerden vazgeç derim

arkadaşlar s.ericcson ve Lg nin çinde fabrikaları var kötümü değil:
nokianın aksesuarlarıda çinde üretilio
bu telefonlardan ben çoık görtdüm şeklide güzel özelliğide
ama bende güvenemiorum almadım
arkadaşım aldı 1,5 aydır bi sorun yok

Çin işi sakat İş Hiç Bulaşma ondan sonra siz önerdinizz ben aldım memnun oldum demeyesin ha

eQooo

Üye
kesinlikle hayır...

xkadir61

Üye
cinmalımı? asla orjinalden şaşmam.
hatta bir çin derki; ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim.

schaub

Üye
bencede berbat çin malları

t-tqce

Üye
bencede pahalı olsun kaliteli olsun hem bozuldqnda yedek parçası bulunmuyor diye duydum bilgin olsun..

Nokia vb. ünlü markaların Çin de üretim fabrika vardır.Çünkü
orda işçilik çok ucuzdur.Bu ürünler kalitelidir çünkü standartları kendileri belirler
yani uluslararası standartlarıdır.Ben de çin malı telefon var.Telefon gayet güzel çalışıyor hiçbir problem
yok.bu zamana kadar da şükrolsun ki bir problemle karşılaşmadım.Ama bir daha kolay kolay çin malı telefon almam.
çünkü onların sar değerleri yüksek.progra falan yükleyemiyosun.bazılarında sıfır aldığın halkde bozuk çıkabilir.

fucing

Üye
çin malı telefonu hava atmak çin alcaksın yoqsa bi işe yaramaz

concord e 97 sar değerini biliyormusunuz?????

bikere çin malı dandik napacaksın onu git adam gibi bi telefon al bikere alıyosun bunu 2-3 sene kullanacaksın sonuçta

gezer42

Üye
bende piranha max almayı düşünüyorum bütün özellikleri var hemde fiyatı çok cazip cevaplarınızı bekliyorum

007faruk

Üye
bende çin malı iphone var kaç aydır nazar değmesin çatır çatır çalışıyor 250 liraya aldım verdiğim paraya değdiğine inanıyorum wireles bile var daha ne olsun

Sakıl Alma
Burda Herkez Deneyimlerinden Konuşuyo !...
Telefonu Kullanma Süren Max. 2 ay
3 Ayda Bir Kapanacak Bunu Açtırmak 30 TL
2 Aya Kalmaz Bir Yeri Bozulur 35 Den Başlayan Parçaları Bulursan Oda
KISACASI ALMA

nseries

Üye
çin malı telefon kullanan tanıdığım çok var bir taneside ben bu telden memnunum herkese de tavsiye ederim demedi valla.Hatta arızalarını tek tek yazarım..kamerası bozulan var, sesi karşı tarafa gitmeyen,aranan kişiyi göstermeyen,rehberde numaralar var isimler yok, dokunmatik ekranı hiç kullanamayan,ekran yüzünden telefonu açılmayan vs...