Çin malı tablet olağan dışı bir şekilde kapanıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Çin malı tablet olağan dışı bir şekilde kapanıyor?
Arkdaşlar, kardeşimde bir çin malı tablet var (Polypad 9716 HD). Tabletten oldukça memnunduk, fakat son birkaç aydır çalışır durumdayken "tık" diye hafif bir ses geliyor vede aniden kapanıyor. İlk başlarda çokta fazla değildi ama son zamanlarda bu arızalar 10 dk'da bir kere olmaya başladı bu sebepten dolayı tableti neredeyse tam olarak kullanamamaya başladık. Tablete Clockworkmod recovery yükleyerek müdehale etmek istiyorum ama tablet çin malı olunca gerekli sürümünüde bulamıyorum. Ayrıca kapandığında pili daha doluyken, açılışta bil bitik uyarısı verdiğide oluyor. Lütfen bildiklerinizi/tecrübelerinizi paylaşıp bana yardımcı olun.

restmod

restmod

Üye
Fabrikaya ayarlarina don duzelmezse bi sicaklik olcme programi yukle kontrol et bakalim kac derece cikiyor bide bunu bi oyundayken falan mi yapiyor

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Fabrikaya ayarlarina don duzelmezse bi sicaklik olcme programi yukle kontrol et bakalim kac derece cikiyor bide bunu bi oyundayken falan mi yapiyor

fabrika ayarlarına birçok kez döndüm ancak işe yaramadı.. sorunun donanımsal olabileceğinden korkuyorum. sıcaklık ölçme programları ise herhangi bir sıcaklık gösteremiyor, ayrıca tablet kapanırken sıcaklığı genel olarak normal derecelerde oluyor. sadece oyundayken değil, internette gezinirken bile kapandığı oluyor

The Shadow

The Shadow

Üye
tabletin rootlu mu ?

restmod

restmod

Üye
Sicaklik normalse donanimsal buyuk ihtimal servise gondermek lazim

Üst Alt