Çin Malı Nokia N95 8GB Usb Sorunu.Lütfen Bakınız !!!

Sponsorlu Bağlantılar

ziyaozkoc

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı Nokia N95 8GB Usb Sorunu.Lütfen Bakınız !!!
Merhaba Arkadaşlar.

Ben hakkaride askerlik yaptım ve yeni tehris oldum.tezkereye gelirken ayak üstü telefon satan (seyyar) bir çocuktan n95 8gb aldım.dış görünüşüne aldanarak 210 tl ye aldığım bu telefonun daha sonra çin malı olduğunu ve menüsünün orjinal nokia ile tamamen alakasız olduğunu fark etmem uzun sürmedi.fakat oradan uzaklaşmış ve geri iade etme şansım kalmamıştı.

evime geldim ve bu telefona müzik atmak istedim doğal olarak.ama nafile.ne yaptıysam atamıyorum.

telefonun usb kablosunu bilgisayarıma taktığımda,telefonda 3 seçenek çıkıyor.
Yığın Depolama
video kamera
com noktası

Yığın depolamayı seçiyorum ve bilgisayarıma giriyorum.Bilgisayarımda "Çıkarılabilir Disk (F)" yazıyor.tıkladığımda Lütfen F: sürücüsüne bir disk yerleştirin diyor.Biçimlendirmeye çalıştığımda biçimlendiremiyor,özelliklerinde baktığımda belleği 0 değerinde gösteriyor.ne yaptıysam telefon belleği ile bilgiayar arasında temas kuramadım.3.seçenek olan com noktasının ne olduğunu hiç anlayamadım zaten.onu seçtiğimde ise hiç birşey olmuyor bilgisayarda.

eski telefonum samsung d600'ün hafıza kartını buna takayım dedim,oradan atayım dedim,taktım fakat n95 nedense kartı görmedi.olmadı samsung d600 den blethooth ile müzik atayım dedim,tam göndermek üzere iken bluethoot almıyor.

kısacası ne yaptıysam olmadı.almaz olaydım.kafayı yemek üzereyim.lütfen yardım edin.bu telefona nasıl müzik atabilirim.ne yol ile içine girebilirim.lütfen yardımlarınızı bekliyorum.yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürlerimi sunuyorum.

kemal59

Üye
arkadaşım yığın depolamayı seç olmassa bide sim kartı cıkart öyle dene

necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
payşlaşım için tsk

okaan_41

Üye
paylaşım için saolasınız

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
neye teşekkür ediyosunuz anlamıyorum ki

armin01

Üye
meraba arkadaşlar bendede n95 çin malı var pc ye bağladığım zaman hiçbişe sormuyo direk şarj etmeye geciyo Yığın Depolama video kamera com noktası seçenekleri çıkmıyo nasıl çözerim bunu bi yardım edin teşekkürler

latifoku

latifoku

Üye
abicm tele hafıza kartı tak öle yap telin kendi hafızası 8 gb flan degl bndede war senin telden:)

lorrydriver

Üye
bende aldım bu işe yaramaz telden 8 gb yazıyor 11 kb lık zil sesini bile yükleyemedim ucuz etin yahnisi olmaz derler :)

murat2023mn

murat2023mn

Üye
slm sd kartınızı çıkartın pc ye takın...direk telefonu pc sakın bağlamayın tel zaten dandik direk aklı gidiyo telefonun...ona göre aynı telden dendede var hiç pc ye bağlamadım hep sd karta yükledim pcden sonra tele taktım
umarım sizde işe yarar bende yaradı

tommytaha

tommytaha

Üye
bu telefonlara sd karta yükleyipte koysanızda pek bir şey fark etmicektir zil sesi yapmaya çalışırsın çoğunu görmez şuan a kadar yapılmış en kötü cihazlardan biri taklit olarak hiç gelişmedi nedense ama çokta satılıyor

lorrydriver

Üye
bu telefonda hafıza kartı yuvası varmı ?

KralDadash

KralDadash

Üye
evet arkadaşlar bende de n95 8gb çin malı var fakat hafıza kartı yuvasını bir türlü bulamıyorum yardım plsss

kurtlar kafesi

Üye
bndede yardımm

--------------- Ekleme ---------------

bilenm yardım etsin telefona *#0000# yapınca sürüm bilgileri geliyo ama telefonun sürümü çin malı yardımm sürüm değiştirmek mümkünmü

Üst Alt