xkaanz
Üye
çin malı nokıa 5130 duvar kağıdı sorunu
ARKADAŞLAR öncelikle kolay gelsin diyorum
Çin malı nokia 5130 xpressmusic üzerinde yazdığı şekliyle ITYCALL X5 marka telefonum var sorunum şöyle hiçbir özel resmimi duvar kağıdı yapamıyorum ne ayarlar bölümünde ne tercihler bölümünde ne de resimlerin ayarlarında yani hiç bi yerde duvar kağıdını değiştiremiyorum kendi özel resimlerimi duvar kağıdı yapamıyorum telefonun ekran özellikleri menüsünde sadece kendi orjinal 3 tane dandik resimlerinden birini seçebiliyorum okadar. Anlayan arkadaşlar sizlerden yardımlarınızı bekliyorum umarım sorunumu anlatabilmişimdir. Şimdiden çok teşekkür ederim.
ARKADAŞLAR öncelikle kolay gelsin diyorumÇin malı nokia 5130 xpressmusic üzerinde yazdığı şekliyle ITYCALL X5 marka telefonum var sorunum şöyle hiçbir özel resmimi duvar kağıdı yapamıyorum ne ayarlar bölümünde ne tercihler bölümünde ne de resimlerin ayarlarında yani hiç bi yerde duvar kağıdını değiştiremiyorum kendi özel resimlerimi duvar kağıdı yapamıyorum telefonun ekran özellikleri menüsünde sadece kendi orjinal 3 tane dandik resimlerinden birini seçebiliyorum okadar. Anlayan arkadaşlar sizlerden yardımlarınızı bekliyorum umarım sorunumu anlatabilmişimdir. Şimdiden çok teşekkür ederim.