arkadaşlar bütçem kısıtlı ayrıca dizüstü bilgisayarım olduğundan kısa süre kullanmak üzere ucuz bir netbook aradım. çin malı netbooklar gözüme çarptı. mesela bir örnek vereyim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
zun süre dayanması rami falan çok önemli değil. dediğim gibi bir iki ay internete girebileceğim, fotoğraf görüntüleyip çok nadir müzik dinleyip film izleyebileceğim minik bir alete ihtiyacım var.
fiyatları belli, üretim şartları ve dandikliği de belli. sormak istediğim bir kaç şey var.
bu gibi aletlerin tanıtımında "android işletim sistemi" yazmasına rağmen çin üretimi dandik bir işletim sistemi mevcut oluyormuş bu doğru mu? bunu öğrendiğim kişi bir yakınının netbookuna yükleyecek herhangi bir program bulamadığını, uyumlu program olmadığını söylemişti. böyle bir durumda atıyorum .avi, .mp4 uzantılı videoları hangi player ile izleyebilirim?
ikinci sorum söylediğim gibi çin yazılımı gelirse ben netbook'a usb yardımı ile android ya da windows ce kurabilir miyim? uyumlu program sayısı ve işlev bakımından hangisini önerirsiniz?