Çin malı N99i

Sponsorlu Bağlantılar

woldemort12

woldemort12

Üye
    Konu Sahibi
Çin malı N99i
Arkadaşlar bir umut bu cep telefonuna program vs oyun atılırmı veya televizyonundan digitürk,lig tv falan izlenirmi merak ediyorum. (Nette bir kaç yerde karşılaşmıştım)
Vede bunda e-kitap okuyucu war ama pdf formatında attığım dosyaları açmıyor o uygulama nasıl çalışır şimdiden teşekkürler.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bir umut bu cep telefonuna program vs oyun atılırmı veya televizyonundan digitürk,lig tv falan izlenirmi merak ediyorum. (Nette bir kaç yerde karşılaşmıştım)
Vede bunda e-kitap okuyucu war ama pdf formatında attığım dosyaları açmıyor o uygulama nasıl çalışır şimdiden teşekkürler.
Şimdi Kardeş CEyizim(uf avrupa yakası ızleye ızleye ne hallere dustum:D:D)bu telefondan bndede var program falan atamazsın symbıan tabanlı deıl ayrıyetten(yine avrupa yakasının etkısı:D:D) java tabanlı da deıl bu yuzden .txt dosyası harıcınde ne .pdf nede başka bişiey acarsın e-kıtapta ;)

woldemort12

woldemort12

Üye
    Konu Sahibi
Kafalarına göremi katıyolar e-kitap diye :D

woldemort12

woldemort12

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu telde bildiğin ilginç özellik var mı ?
Birde son ses dinleme hoparlör patlar diyorlar

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Peki bu telde bildiğin ilginç özellik var mı ?
Birde son ses dinleme hoparlör patlar diyorlar
Var bu telefonda musiği ilerı sarmatı bılmıoyosan yön tuşları ıle sag ve sol tuslrına basılı tut 3 sanıye
;)

Gelelim patlamaya; Şimdi sen En ust kademenın bi altında sesı yukseltırsen bısey olmas zaten son seste bıraz boguk cıkıyo farkında olmussundur umarım;) Başka sorun varsa alıyım bn bu telefonu bayagı ınceledım :D

djyusuf52

Üye
bende de war daa Video Formatı beğenmiyor adam yaww!!!

woldemort12

woldemort12

Üye
    Konu Sahibi
7 seviye vardı. 6 da dinlersem müzik birşey olmaz demi ?

Catty

Catty

Emekli Yönetici
yok olmaz bn ne zamandır kullanıyorum...

woldemort12

woldemort12

Üye
    Konu Sahibi
Ya bu telin herşeyi güzel. Oyun program atılmıyo ama olsun benim eski tel samsung e250 ydi oyun atmak bir ölüm zaten onlarda güzel olsa bari. Bide şu adaptörü düzgün birşey olsa kabloya birşey demiyorum onu iyi düşünmüşler ama adaptöründeki başlık falan çok gıcık :S

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ya bu telin herşeyi güzel. Oyun program atılmıyo ama olsun benim eski tel samsung e250 ydi oyun atmak bir ölüm zaten onlarda güzel olsa bari. Bide şu adaptörü düzgün birşey olsa kabloya birşey demiyorum onu iyi düşünmüşler ama adaptöründeki başlık falan çok gıcık :S

Gayet Tabi Bİde kablosu Çok KIsa BEnim Dİğer TElefonların kablolarıyla olctum tam yarısı bu n99i nın kablosu :D:D

woldemort12

woldemort12

Üye
    Konu Sahibi
bu arada bunun televizyonunda 2 tane seçenek var biri analog da diğerinin adını unuttum tel şarjda gidip bakmaya üşeniyorum :D diğeri ne işe yarıyor onu açınca izin verilmiyor diyor.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
bu arada bunun televizyonunda 2 tane seçenek var biri analog da diğerinin adını unuttum tel şarjda gidip bakmaya üşeniyorum :D diğeri ne işe yarıyor onu açınca izin verilmiyor diyor.
ONu denesende Bİşey olmas Şebekeye BAglanıp oyle yayın yapmya ÇAlışır ama yayın yapamaz cunku sebeke ızın vermez neyse size ii bayramlar ii geceler bn cıkıyorum forumdan by

woldemort12

woldemort12

Üye
    Konu Sahibi
iyi geceler...

woldemort12

woldemort12

Üye
    Konu Sahibi
Allahım ya bende birşey sandım. Dosyadaki resimleri açılış animasyonu falan yapacaksınız başlıktaki gibi birşey değil ama güzel olur xD

--------------- Ekleme ---------------

Ebook olayını buldum.
Txt uzantılı dosyaları açıyor :D

hboz90

Üye
beyLer mp3 playerde ileri sardırmayı nasıl yapıcaz detaylıca bi anlatsanız bide video atma ile ilgili bilgisi olan warsa yazabilirmi

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Diğer telefonlar bölümünde birkaç dosya mevcut

dortteker82

Üye
la gardasım bu mp3 ileri sardırma nasıl oluyor acillllllllllllllllllllllllllllll.N99i d2000+ cabk acillllllllllllllllllLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

werty01

Üye
çin telefon alınır mı yapma etme sar değei ALLAH bilir kaçtır

Takipçi Satın Al

Üst Alt