ÇİN MALI n97 Mİ YOKSA ORJİNAL 5700 EXPRESSMUSİC Mİ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nokiaciemre

nokiaciemre

Üye
    Konu Sahibi
ÇİN MALI n97 Mİ YOKSA ORJİNAL 5700 EXPRESSMUSİC Mİ
ARKADAŞLAR BEN N70 KULLANIYORUM BABAMA GEÇEN GÜN BABA BEN TELEFONU ALALI 2 AY OLDU FAKAT BEN YENİSİNİ ALMAK İSTİYORUM DEDİM BABAM GEL O ZAMAN TELEFONLARA BAKALIM DEDİ FALAN NEYSE...N97 ÇOK HOŞUMA GİTTİ AMA BİZİM GELİRİMİZ Bİ MEMUR MAŞINDAN NE KADAR DA ÇOK OLSA ADAMLAR O TELEFONUN PARASIYLA 1 AY ÇOLUĞUNU ÇOCĞUNU DOYURUYO BENDE Bİ BAKTIM N97 ÇİN M. VAR FİYATINI SORDUM 250 DEDİ AMA Wİ Fİ DIŞINDA HERŞEY VAR VE AYNI BİRREBİR. AMA BABAM ONU İSTEMEDİ ÇİN MALI DEDİ BOZULUR BOZULUNCA KİME YAPTIRICAN DEDİ.ORDA 5700 VARDI BABAM ONUN GÖRÜNÜŞÜNÜ ATINI FELAN ÇOK BEĞENDİ ONUNDA ŞANSIMA 33 GÜN KULLANILMIŞINI BULDUM AMA FATURASI FELAN HER ŞEY VAR ONADA 207TL DEDİLER

SİZE GÜVENİYORUM SİZCE HANGİSİ?????????????????????????????????:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

Burak

Üye
kardes elindekiyle yetin
hemde baban memurmus
n70 de güzel telefon
ayrıcada çin malı seyleri alma

nokiaciemre

nokiaciemre

Üye
    Konu Sahibi
ARKADIŞM YANLIŞ ANLAMA DÜZ YAZI KONUŞMA SESİMİ AYARLAYARAK DUYGUYU KATARAK ANLATAMIYORUM FAKAT KIZAR Bİ TAVIR İÇİNDE DEĞİLİM BABAM MEMUR DEİL BİR MEMURUN DİE ÖRNK VERM KARDEŞ YHANİ Bİ MEMUR MAAŞI DEDİM:bilmm

zwangless

zwangless

Üye
5700 çin malı n97 den bence kat kat iyidir. Ha görüşünü aynısına benzediği için güzel olabilir ama yazdığı özelliklerine pek bakma çoğu palavra.

Godfather

Godfather

Üye
Yani şimdi bir çin malı hemencecik bozuluyor :) Onu göz önünde bulundurarak 5700 diyorum ben hemde çin malı ile aynı özellikler hemde %100 daha fazla kalite :oke:

Burak

Üye
ozman özür dilerim kardes
ben yanlıs anlamısım

messi_10

Üye
Git orjinal nokia al çin malı kesinlikle alma n70 mum yakıp ararsın

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
Arkadaşım ama şimdi çin malı n97nin kasaınada bağlı bu bazı çin malları var ki adamlar yıldız kare 0000 kareyi
3gyi wi fiyi gps sini bile koymuslar bea böle çakmaya can kurban fakat bazıları var dokunmatik ekreasnı bile yhoq...

laveled

laveled

Üye
AMAN SAKIN alma çin malı flan bak babam 170 tlye sıfır wentto marka tel aldı çin malı (alma dememe rağmen)okadar berbat bi telefon görmedim ne servisi ne sesi ne kamerası berbat ötesi. 5 ay sonra mı ne satmaya karar verdi we telefoncu 30 aldı.sonra babam beni dinleyip 3120 classic aldı.şimdi çok memnun.
5700 gelince bunun bi düşük modeli arkadaşta vardı. arkadaşa telefonu kullanmak nasip olmamıştı sürekli bozuluyordu.3 kez garantiye gitti yeni telefon wermişler oda bozulmuştu.ama bu modelde aynı problemler dewam ediyormu bilemem.internette yapılann yorumlara bak.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
5700 Çin malı n97'yi 1000e katlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt