Çin Malı N97 internet taraYıcısı??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rappert

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı N97 internet taraYıcısı??
mrb arkadaşlar
Ben cin malı n97 aldım ve internet tarayıcısı arıyorum tel. icin . jar kabul ediyor yanlız ve 0.facebook a girmem gerek kendi tarayıcısında devamlı yetersiz memori dior. yardım ederseniz sevinirim proxy ayarlanabilir bi internet tarayıcısı aruyorum bol ve firefox denedim olmuor opera oluyormu bilmiyorum eqer olursa hanqi sürümü Oluyor ltfen yardımcı olun...

--------------- Ekleme ---------------

yARDIM EDİCEK YOKMU?

memre_ft

Üye
aynı sorun bendede var kendi tarayıcısı çin karakterli düzeltemedim opera işe yaramıyor connec hatası diyor gpr den gırmıyor.bolt calısmadı bıle wifi kapalıyken opera denemedim:S

katliam_7789

katliam_7789

Üye
kaç liraya almıştın kardeş teli:hmmm

25er25

Üye
eğer wap ayarlarını yaptıysan direk kendi tarayıcısından girersn :)

burjuva_52

Üye
arkadaslar merhaba..yenı uyeyım..cın malı n97 aldım bu telefonda kablosuz ag dısında ınternete gırmemız mumkun degılmı?? hattım vodafone gecen gun ınternet paketı aldım gırerım dıye soyle bır mesaj geldı telefon klonlanmıstır 1 ay ıcerısınde kapanıcaktır aldıgınız yere basvurunuz dıye lutfen yardımcı olun tesekkur ederım sımdıden..

bybilal

bybilal

Üye
çin malları kısıtlı prgoramlar uymuyor walla çin mallarından uzak durcan

kspc

Üye
ben çin malı e71 kullanıyorum ve hemen hemen tüm java programları çalışıyor sadece operadan daha kullanışlı bir tarayıcı arıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt