çin malı n95 ve n99i nokia rakip içeri buyur isteyen olursa satılır

Sponsorlu Bağlantılar

haylazz79

haylazz79

Üye
    Konu Sahibi
çin malı n95 ve n99i nokia rakip içeri buyur isteyen olursa satılır
bı konu açtık 150 yerden ses cıktı sıldım kılıt pls

OGu2HaN

OGu2HaN

Üye
haylazz N99i nin gelisi 120 dolar 400 ytl cok antepte bile 200 Lira....

nightdragon35

nightdragon35

Üye
oguzhan antep ten başka hangi illerde ve nerde buluruz bu telleri.birtane alayım bari 120 dolara kullanır atarım bozulunca yaa.hevesimi alırım.yardımcı olursan sevinirim

hasisa

hasisa

Üye
ilk mesajda iş görüşmesi

Nazy

Nazy

Üye
istanbuldada sahte N72 satıyolar 250 ytl
aynı sahte n95 in özelliklerinde

haylazz79

haylazz79

Üye
    Konu Sahibi
fiyat 400 dü ama kargo fln kaydı gırınce o dalaydan öle fiyatı asagı çekiorum n99i 300 ytl kargo teslim

--------------- Ekleme ---------------

haylazz N99i nin gelisi 120 dolar 400 ytl cok antepte bile 200 Lira....

şuan öle deil işte kapı kapalı karborsa mıllet hem bunun kaydı kargosu derken yanı fyat yukselcek hem sen kardeş ekmegimizle mi oynuyosun ayıpp ya

acemi26

acemi26

Üye
fiyat 400 dü ama kargo fln kaydı gırınce o dalaydan öle fiyatı asagı çekiorum n99i 300 ytl kargo teslim

şuan öle deil işte kapı kapalı karborsa mıllet hem bunun kaydı kargosu derken yanı fyat yukselcek hem sen kardeş ekmegimizle mi oynuyosun ayıpp ya

basta konuyu yanlış yere açmışsın ürün satacaksan bunun için ayrı bi baslık var oraya açsaydın.ayıp ya ekemğimizle oynuyorsun demiş.... arkadsım 120 dolarada var demiş sonuçta çin malı dandirik bi telefon bu ben giderim 200 liraya alırım bozuldumu atacan zaten çöpe ...120 dolardan adam ekmek yiyor ama seni bilemiycem bu telefonun 400 etmiyeceğini sende bende yada baskaları çokta iyi biliyor :bann:

haylazz79

haylazz79

Üye
    Konu Sahibi
basta konuyu yanlış yere açmışsın ürün satacaksan bunun için ayrı bi baslık var oraya açsaydın.ayıp ya ekemğimizle oynuyorsun demiş.... arkadsım 120 dolarada var demiş sonuçta çin malı dandirik bi telefon bu ben giderim 200 liraya alırım bozuldumu atacan zaten çöpe ...120 dolardan adam ekmek yiyor ama seni bilemiycem bu telefonun 400 etmiyeceğini sende bende yada baskaları çokta iyi biliyor :bann:

300 ytl başta hem 200 liraya alamasın zor alırsın siliorum konuda site acemisiyim bi iş yapalım dedik;:S

urfa_star

Üye
vay beeee dayımda 550 ytl ye aldım diyor hava atıyordu :)

dogukan60

Üye
ben 2 hafta sonra alacagım telde yok yok denılecek bır tıp çin malı 8 yerine 2 gb kamera 5 mg işletimını cartını curtunu bılmem mekan tokat merkezde satıyorlar 220 mılyon ama benım 6600a 70 verdıler 150 alcam telefonu super bır telefon :)

tavsıye edıyorum sesıde yuksek cıkıyormus ayrıca benı oraları pek ılgılendırmez telı sadece karızması yuzunden alacagım :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
içerik sinimiş keşke sinmeseydi.

ali233

Üye
arkadaşloar 8800 çin malı nerde bulabilirim yardım edin hatay

tekmen999

Üye
yha bende 2.el aldım n99i tv bozuk gozukmuor hıc ıyı dıl tv ark bide bı uyarı cıkıor hatalı sarj die onuda anlamadım tam doldurup cekıorum bence cok kotu bır telefon tavsiye etmem

asbut

Üye
mrb bizim burdada 100 ile 120 arası dolu n95 almak isteyen arasın

YusufCn01

YusufCn01

Üye
adanadayım 175 tl ye aldım ama kvk filan uğraştırdı yine 225 filan oldu yinede çok diil

yha bende 2.el aldım n99i tv bozuk gozukmuor hıc ıyı dıl tv ark bide bı uyarı cıkıor hatalı sarj die onuda anlamadım tam doldurup cekıorum bence cok kotu bır telefon tavsiye etmem
kardeş 2.el nie alıyonsun adam kullanmış bozmuş sonrada telefona suç at sen tavsiye etme etmeyenleri çok gördük

utku177

Üye
arkadaslar inanmayın böyl kandırıcılara be urfadan n95 in sahtesini aldım 140 milyona kargoda en fazla 10 milyon olsa 150 :D

mik

Üye
bu telefonun gercek fiyati yukarda allah var ben´de aldim aynisini sifir yaninda 1 gigbyt kart toplam fiyat 80ytl miletin kandirmaya utan utan allah´a hesap vereceksiniz.

Üst Alt