Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çin Malı N95 Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MiqRoFon
Üye
Konu Sahibi
Çin Malı N95 Sorunu
Merhaba Arkadaşlar Geçenlerde Çin Malı Bir Nokia n95 almıştım.. herşeyi bire bir IMEI yazan yerinde bile nokia yazıyor gayette sağlam bişey menüsü felan bire biri fakat sis programlarını açmıyor.. ne tür programlar açabileceğini söylermisiniz ?
arrmutt
Üye
Çin malı n95 uygulama,program,oyun vs.açmıyor.çünkü orjinaliyle aynı işletim sistemine sahip değil.Çiniler dıbık bir işletim sistemi yapmışlar telefona..onun için umudunu kesiceksin..
MiqRoFon
Üye
Konu Sahibi
ama o işletim sistemini destekliyen illa bi uygulama vs. vardır xS çin forumlarını araştırmak gerek
onur ahmet
Üye
Format atarsanız belki olur ama tam bilmiyorum
zepkynear
Üye
ya arkdaslar yeni bir tane çin malı n95 aldım fakat 1 gün geçmeden telefon sanki bir araç boş ta çalışır ya aynen onun gibi (20-25 sn.) titriyor ve sonra ses kesiliyor hiç bir şekilde açılmıyor yardımcı olursanız en azından bir yorum yaparsanız sevinirim
bektaşoğlu
Üye
çin malı n95 hafızakartı arka kapağı çıkarmak gerek ondan sonra arkadan bakınca sağtarafta
--------------- Ekleme ---------------
onların haafızası 10 mb bileyok öylesine gösteriyo
xalkolo
Üye
slm arkadaslar n 95 8 gb çin malı nası format atılır lutfen acıl cevap beklıyorumm
eseslieko
Üye
çin malı n95 in hafızası 8 gb değil ama hafızakartı giriş yeri mevcut kapağın altında sol altta kalıyor ama normal hafıza kartlarını okumadı şimdi deniyoruz ama olmuyor hangi hafıza kartlarını destekliyo bilen varmı
xalkolo
Üye
arkadaslar çin mali n95 nası formatlanır cevapbeklıyom kıse bılmıomu
çin malı n95 in hafızası 8 gb değil ama hafızakartı giriş yeri mevcut kapağın altında sol altta kalıyor ama normal hafıza kartlarını okumadı şimdi deniyoruz ama olmuyor hangi hafıza kartlarını destekliyo bilen varmı