çin malı ıphone

Sponsorlu Bağlantılar

mehtapk

Üye
    Konu Sahibi
çin malı ıphone
acaba hangi internet sitesinden çin malı ıphone alabilirim ? Lütfen yardımcı olun.....

EVRENCEEE

EVRENCEEE

Üye
mehtap bence almak için acele etme ıphone modellerine su günde air phone no 1 diye bir marka geldi ilk alanlardanım inanılmaz ötesi güzel bir makine suan satış bedeli 350 tl ama telde yok yok wifi,java,msn,skype,yaho vb. bir çok özelik var gerçeginden ayırt etmek imkansız nerdeyse az sabret piyasaya çıksın onu alırsın..tam olarak telefonu çözeyim burada bilgi vericem

bayramtel

bayramtel

Üye
Bende var vereyim çok temiz

--------------- Ekleme ---------------

EYER DÜSÜNURSEN [email protected]

ramco_06

Üye
kardeş 3 gün önce 4 tane aldık kendıme kuzenlere bgn de 3 tane daha sipariş verdim..! ekle benı vereyim sana adresi [email protected] iyi forumlar..!

Madein67

Üye
mehtap bence almak için acele etme ıphone modellerine su günde air phone no 1 diye bir marka geldi ilk alanlardanım inanılmaz ötesi güzel bir makine suan satış bedeli 350 tl ama telde yok yok wifi,java,msn,skype,yaho vb. bir çok özelik var gerçeginden ayırt etmek imkansız nerdeyse az sabret piyasaya çıksın onu alırsın..tam olarak telefonu çözeyim burada bilgi vericem

Mrb EVRENCEEE;

bende air phone no 1 aldım, telefondan memnunum ama program falan yükleyemiyorum. Pc'ye bağladığımda sadece yığın depolama aygıtı olarak görüyo. Geçenlerde navigasyon atmak istedim igo my way.ipa ama açmadı. orjinal iphonelara itunes vb. programlarla oyun program v.s. atılıyor, bunlara nasıl atılıyo bir bilgin var mı? telefonun çoğu özelliğini çözdüm ama bi bunu beceremedim. 2-3 gündür araştırıyorum orjinal iphonelar jealbreak yapıldıktan sonra program yükleniyormuş, bunlarda jealbreak sorunu yok galiba direk kırılmış mı geliyolar? bilgilendirisen sevinirim.
şimdiden teşekkürler

islam344

Üye
ben de 2 gün oldu alalı ama bi türlü oyun program bulamadım

--------------- Ekleme ---------------

jealbreak ne bende aldım aır phone nosunu bilmiom wifi,msn,face,facetime falan var bilgi verirseniz sevinirim

rserhat

Üye
Çinmalı iphone 4 te wifi özelligi varmı varsa nasıl kullanılıyır tarif edermisiniz lütfen bilen arkadaşlar !!

karn55

Üye
bence gitgidiyordan
:off:

lobofmaya

Üye
bende çın malı aypon 4 var bununla msneye facbok ve googleye nasıl gırebılırım

kiwircik

Üye
arkadaşlar çin malı 3 kalite ürün var 1.si tek hatlı tv flan yok 2. çift hatlı menü özellik görünüş aynı 3. onu gecin zaten o plastik yığını eğer ihtiyacı olan varsa benimle irtibata geçsin elimde 2. kalite iphone 4 var çok güzel cam ekran metal kasa birebir kalite ve garanti 05072063698:hmmm:hmmm:hmmm

Kral 63

Kral 63

Üye
Çin malı telefonları heryerde bulabilirsin sorun etme

koslak

Üye
arkadaşlar bende satılık çin malı iphone 4 çift hatlı telefon var.telefon sıfır sadece denemek için açtım ama satmayı düşünüyorum
ilgilenenlere [email protected] yada 0542 342 18 33 slm

Takipçi Satın Al

Üst Alt