Çin Malı iPhone

caner90

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı iPhone
Arkadaşlar çin malı tel. War tıntele v300 die ama wap ayarı yapamıyorum yardım edersin sewinirim.

Tepkiler: selorohat
selam arkadasm sanırım wap ayarı olmuyor zaten yapmanıda pek önermem bnde çin malı iphone aldım gayet memnunum bnde sana sey sorcam oyun yukleyebiliomusun cvp yazarsan sevinirim

caner90

Üye
    Konu Sahibi
yükliyemiyosun sanırım

adnspr

Üye
slm arkadaşlar bende iphone aldım ama bi kaç programı açılmıyor örnegin tv sizde de aynı mı

slm arkadaşlar bende iphone aldım ama bi kaç programı açılmıyor örnegin tv sizde de aynı mı
Bende aynı değil.Tv gayet güzel gösteriyor.Sen bence aldığın yere biran önce git ve
şikayetini anlat.

arkadaşlar yeni çıkan çin iphone lara oyun yükleniyor tabi java varsa.wap ayarlarınıda hangi operatorü kullanıyorsan onun sitesine git senin herhengi bir cihazın ayarlarına gir bak seninkine benziyosa ayarlarsın böle böle arayıp bulursun.

java olmadıgı surece oyun yukleyemezsınız....

gurcan86

Üye
her türlü ayar nokia n 73 ile aynı ben yaptım oldu

arkadaşlar çin malı iphone alıcam ama nerden ve neözelliklere sahip olanını alsam en iyi olur acaba?

mawierik

Üye
Arkkadaşlar ben 1 hafta önce dan aldım 199tl. Sürekli satmıyorlar gerçi çünkü orda hergün 2 ürün satılıyor ve hergün satılan ürünler değişiyor ama takip ederseniz tekrar satışa koyuyorlar.Ben daha önce kaçırmıştım üye olup istek listeme ekledim 2 gün sonra mail attılar satışa kondu diye öyle aldım.Zaten çok satan ürünleri hafatada bir tekrarlıyorlar
iphone un birebir aynısı ama kredi kartı boyutunda. Piyasada bi kaçtane mini iphone görmüştüm ama bu süper ufak. Çift sim kart var, dokunmatik ekran, ön ve arkada flaşlı 2 adet kamera,radyo ve Java desteği var diğer çin telefonlarının hiçbirinde java yok hemde 1 yıl garantili. Kamerasıda fena değil.Acaip şık duruyor ve elimde gören atlıyo telefona.
Tek sorun benim parmaklar dolma gibi olduğu için ekran küçük geliyor rahat kullanamıyorum galiba benim hatuna hediye etcem.

Kardeş Övmüşüsün Ama 2 Ay Kullandıktan Sonra Bi Konu Aç Memnun Kaldığığına veya Kalmadığına Tamam mı Birde.Hafızası Ne Kadar Bunun

arkadaşlar w350 iphone var melodi sesleri az çıkıyor kodlar verlmiş bi yerde ama gizli menüye nerden griliyor onu bilmiyorum yrdımcı olursanız sevinirim

bak çin malı iphone ankarada satılıyor dış kapıda bir yerde pazar var içerisinde kıyafetciler oyuncakcılar cdiler var ordan al ama garinti belgesi vermiyorlar benimkini ordan almıştık çin malı nokia5800 1 günde bozuldu adam şu adrese git orada yaparlar dedi hala serviste duruyot gelişme yok 1.5 ay oldu ama sen bilin ben sana söleyim dedim..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar çin malı almayın 2 gün sonra bozulur zor duruma girersiniz benden size tavsiyee....

arkadaşlar benim iphoneda vido çektim fakat ses çıkmıyo acaba mikrofonmu bokuz cevabınızı bekliorum