çin malı iphone yardımm

Sponsorlu Bağlantılar

Xchi

Üye
    Konu Sahibi
çin malı iphone yardımm
ben telefon aldım iphone çin malı ama bu telin titreşimi çok fazla ayarlardan fln baktım ne komple kapatma var nede kısma onu nerden ayarlaya bilirim bide tuş kilidi açarken titriyo onuda kapatmak istiyorum yardımm.

themurat54

themurat54

Üye
Sanırım yanlış bi seçim yapmışın :) benim bi arkadaşım almıştı yaklaşık 3 ay içinde telefonun şarjında bi sorun oldu açılmamaya başladı.

laracroftt

laracroftt

Üye
ayarlar- telefon ayarları -keypad shake setting (kapalı) ve touch shake setting (kapalı) yapacaksın. ozaman menu ıcınde gezınırken ve tus kılıdı esnasında tıtresım olmaz.

kewşing

Üye
merhaba bende titreşim için soyledıklerınızı yaptım fakat benım telefon ayarlarımda bu dedıgınız butonlar yok baska bır yolu varmı?

xyorgunx

Üye
slm bende de aynı

ıphon

Üye
bende de aynı telefon ayarlarından girdiğimde titreşim ile ilgili hiçbir özellik yazmıyo nasıl kapatabilirim .s

laracroftt

laracroftt

Üye
ayarlar, telefon ayarları. keypad vibrator kapalı yaparsanız klaviyenın tıtresımı kapanır
ayarlar, telefon ayarları. touchscreen vibrator kapalı yaparsanız ekranın tıtresımı kapanır

birde bunu deneyin arkadaşlar bu seçenekler var mı peki?
olmazsa
*#66*# yapın daha sonra 5. siradaki titresim yazisinin ustune gelip kapatın ama bu işlem tüm titreşimi kapatır.

blackbird48

blackbird48

Üye
ah ah arkadaşlar bu çin mallarına para veripde niye kendinizi resil ediyorsunuz?

veemre

Üye
arkadaşım niye rezillik olsun ben 4 aydır kullanıyorum. En ufak bir sorunum olduğunda garantiden çözüyorlar. Piyasadan ucuz olsun 150tl-200 tl arası alırsan spot telefon sorun yaşarsın doğru. Şu çin malı ön yargısını bırakın artık. Pinphone Türkiye'de baya tutulan bi telefon. Gayet de sorunsuz. Herkes 5800 lar verdi 400 tl. ben compeq multitouch aldım pinphone i836 çift hatlı. Malzeme kalitesi gayet güzel. Dokunmatiği 5800 a beş çeker. Çin malı olması değil önem arz eden. Önemli olan sağlık açısından değerlendirmek. Sar değeri olarak çok yüksek telefonlar var piyasada. Hayati önem taşıyan bu. Bugün zibil gibi satılan nokia e72 nin sar değerini biliyor musun? 1,31 sar değerine sahip. Üstelik bu tek hatlı bi telefon. Nokia e71 in sar değeri 1,4. Bunlar çok yüksek değerler. Benim telefonun sar değeri 0,72. Şimdi hala bana nokia savunabilir misin? Bu önyargıları bırakalım. Eğer alacağın telefon özellik olarak işini görüyorsa, sar değeri de 1 in altındaysa, üstelik 2 yıl garantisi, faturası, kayıtlı imei'i varsa 350 tl yi verir ben o telefonu alırım. Hem iki telefon taşımaktan kurtuldum. Hem de aldığım elektromanyetik etkiyi yarıya düşürdüm. Sağlamlık konusuna gelince adını ilk defa duyduğum çin malı telefonlar gördüm 5 yıldır kullanılan. Başka bi şey söylemeye gerek var mı?

Takipçi Satın Al

Üst Alt