arkadaşım niye rezillik olsun ben 4 aydır kullanıyorum. En ufak bir sorunum olduğunda garantiden çözüyorlar. Piyasadan ucuz olsun 150tl-200 tl arası alırsan spot telefon sorun yaşarsın doğru. Şu çin malı ön yargısını bırakın artık. Pinphone Türkiye'de baya tutulan bi telefon. Gayet de sorunsuz. Herkes 5800 lar verdi 400 tl. ben compeq multitouch aldım pinphone i836 çift hatlı. Malzeme kalitesi gayet güzel. Dokunmatiği 5800 a beş çeker. Çin malı olması değil önem arz eden. Önemli olan sağlık açısından değerlendirmek. Sar değeri olarak çok yüksek telefonlar var piyasada. Hayati önem taşıyan bu. Bugün zibil gibi satılan nokia e72 nin sar değerini biliyor musun? 1,31 sar değerine sahip. Üstelik bu tek hatlı bi telefon. Nokia e71 in sar değeri 1,4. Bunlar çok yüksek değerler. Benim telefonun sar değeri 0,72. Şimdi hala bana nokia savunabilir misin? Bu önyargıları bırakalım. Eğer alacağın telefon özellik olarak işini görüyorsa, sar değeri de 1 in altındaysa, üstelik 2 yıl garantisi, faturası, kayıtlı imei'i varsa 350 tl yi verir ben o telefonu alırım. Hem iki telefon taşımaktan kurtuldum. Hem de aldığım elektromanyetik etkiyi yarıya düşürdüm. Sağlamlık konusuna gelince adını ilk defa duyduğum çin malı telefonlar gördüm 5 yıldır kullanılan. Başka bi şey söylemeye gerek var mı?