Çin malı iphone Yardım....!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

blaster99

blaster99

Üye
    Konu Sahibi
Çin malı iphone Yardım....!!!!!
arkadaslar bıldıgınız cın malı iphone qore uygulama oyun Warsa yardım edebılırmısınız...!

İPHONE WAP AYARLARI NSL YAPACAM BU KONUDA DA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRM :=)

x_bjk_x

Üye
Evt Banada Lazim !

dreedevil

dreedevil

Üye
Yav çin malı iphone mu olur :) o çinphone olur :) bozarsınız bişi yüklemeyin

Winning Eleven

Winning Eleven

Üye
Arkadaşlar WAP Ayarlarnı Operatorunzden yapmanızı öneririm..

sexy_devil06

sexy_devil06

Üye
Arkadaşlar merhaba

Bende rasasi m9 dokunmatik telefon var ve java uygulama yükleye biliyorum (ekran buyutuna göre)

Outlook maillerimi görebilmem için bildiğiniz bir program varmı?

ayrıca wap ayarlarınıda operatörden almanızı tavsiye ederim.

grkn_06

Üye
iii günler benim çin malı ıphone num var arkadaşlar benim bi sıkıntım var wifi ile nete girion sayfa açılıo bellek dolu dip netten atıo telefonda ne kadar boşaltabileceğim şey varsa yaptım fabrika ayrlarını geri yükledim olmadı yardım edin bi lütfen teşekkür ederim

alperen03

Üye
Benimde yardima ihtiyacim var arkadaslar bendede Iphone var

paşahan

Üye
Dostum bu telefonların ayarları hepsi birbirinden farklı valla bende çözemedim 3 senedir çin malı kullanıyorum çok memnun oldugum telefon e71 slim modeli yemin ederim acaip sağlam bi telefon en az 10 kere düşmüştür ve hala sorunsuz çalışıyor 10 gün önce tek hatlı ıphone 4g aldım manyak bi telefon ama mms ayarlarını beceremedim bu kadar hassas bir dokunmatik görmedim tavsiye ederim gecenlerde elimden aldılar orjinel diye incelediler ve inandılar o derece yani almak isteyen olursa yardımcı olurum.350tl ye aldım.%100 orjinaliyle aynı öle tv tarzı şeyler yok bunda

ziyaefsane

Üye
atı tutturamadı.....