çin malı iphone var acil yardım!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mm2mm2

Üye
    Konu Sahibi
çin malı iphone var acil yardım!!!!
beyler ben çin malı bir iphone aldım javalı bu ne çeşit program ve temalar yüklernir kısacası hangi uzantılı
programlar?Ayrıca modelini vb.. özelliklerini öğrenmek istiyorum yardım olursanız cok sevirim.son birde wi-fi war mı yok mu bilemiyorum nasıl anlıcam???:DDD:yuru:P:

skreç

skreç

Üye
hocam çin mallarına o tarz şeyler yüklenmiyo ya ..

eldargin

eldargin

Üye
Modeli sim kart takılan yerin ordaki kağıtta yazması lazım hocam.İmei nin üstünde sonrası zaten google ;)

mm2mm2

Üye
    Konu Sahibi
beyler saolunda arkasında iphone h300 yazıo bişi bulamadım biraz daha yardım:hmmm

mesut55x__

Üye
hocam çin mallarına o tarz şeyler yüklenmiyo ya ..

kardeş bazılarına yüklenmeyebilir ama bende iphone4g satın aldım wifi var internete sorunsuz giriyorum faceye msn ye sorunsuz giriyorum üstelik .jar uzantılı dosyaları hiç bir problem yaratmadan yüklüyor ;) telefon çin malı min malı :) valla ben çok memnunum hiç bir problemi yok sadece telefonun kamerası dandirik hoşuma gitmedi o kadar 2.0 mp kamera var ama çok dandirik diğer tüm özelliklerini beğendim kullanıyorum...

fthakan

fthakan

Üye
bende de pinphone 4 var ama yüklenen uygulamaları nasıl menüye ekleyeceğimi bi türlü bulamadım java kalsörünün içine yükleniyor menüye simgesini eklemeyi bilen varmı

drawlord

Üye
proğram ve oyun yükleniyor arkadaşlar sorun değil bilgisayara kabloyu takın telefondan depolama yı secin sonra atın programı sonra attıgınız yerden programı acmaya calıstıgınızda kur der sonra kuracagınız yeri secin kurar otomatik acıyım mı der kurunca ac de bitti. destekledigi uzantılar : .exe,.sis.jar

mm2mm2

Üye
    Konu Sahibi
ben öğrendim sanırım m6225 diye bi model ama arkadaşlar netde böle bi tel yok :D m6225 yazan nedir??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt