Çin Malı İphone oyun nasıl yüklücem:((

Sponsorlu Bağlantılar

sarpergs

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı İphone oyun nasıl yüklücem:((
Arkadaşlar çin malı iphone a oyun yüklemek istiyorum..jar uzantılı ve .ipa uzantılı oyunları atıorum fakat acmıyor.Menülerde 5-6 tane oyun war ama çoğunda desteklenmiyor hatası war.Sadece 1 tanesi açılıyor.Yardımlarınızı bekliyorum..

selocan1234

Üye
kardas java oyunları yuklemiyor ama internetten indirdigin messenger gibi programları yukleyemiyorsan fabrika ayarlarına geri dön sorunun çözülür:oke:

sarpergs

Üye
    Konu Sahibi
Peki ben hangi uzantılı oyunları yükleyebilirim.Messenger vb.program daha yüklemedim fakat telefon internete baglanmıo:( İnternet veri hesabında china mobile vb şeyler var.Bende vodafone nun internet ayarlanı yaptım fakat kaydet e basıorum kaydedildi yazıyor ama kaydetmiyor

kaon123

Üye
Kardeşşş sadecee JAva oyunlarınıı yükleyee biliyosun ben dede var iphonee pcden tl dekii java dosyasını bul java dos yasının icindee data dosyası var oraya at oyunu sora tl den yükle atdın dosyayııı oluyorrr :ehe:bye2:

mehmet zahit

Üye
arkadaşlar bende de var bir çin malı iphone derdi çekilmiyor vallaha. ama bendekinde jar uzantılı nerdeyse herşeyi ve aynı şekilde jad bile çalıştırıyor.Hiç kimseden bir destek te alamıyosun internetten upgrade falan yapamıyorsun.En iyisi orginal takın,garantisi bile var.:oke:

enisizmm

Üye
indirebiliyorsun kardeşim kim diyor indiremiyorsun tamam her oyunu açmıyor olabilir.. ama bende çin malı telefon var ıphone v810 30 tane oyun sorunsuz çalışyor. alsana indirebileceğin yer kardeşim sen başkasının lafına bakma .. anycoolcepforum.com.buyur kardeşim..

tommytaha

tommytaha

Üye
ya bilen bilmiyen herkes konuşuyor kardeşim ben sana yardımcı olayım iphone telefonlar tek model değildir piyasada iyisi kötüsü bir çok model var seninki anlattığın kadarıyla seninki en kötüsü internete bağlanamazsın boşuna uğraşma wifi yok sende gprs le taklit telefonlar bağlanmaz imei klon olduğu için senin yapıcağın tek şey ya kaderine razı olup kullanıcaksın bunu normal telefon olarak yada sat birine gitsin yenisini al telefon alırken herşeyini sor eğer düşünürsen bizde yardımcı oluruz takıldığın sormak istediğin yer olursa cepburda.com dan msj at destek veririz

nnevzatt112233

Üye
arkadaşlar bende çi malı i phone var wlan bile var ama çince internet tarayıcısı ama bn türkçe opera mini yükledim süer oldu sizede tavsiye dederim

cahsus

cahsus

Üye
saol kardeş bilgi için

grkn_06

Üye
ya arkadaşlar bendede çin malı iphone var wifi ile nete giriyom tam sayfayı açıom bellek dolu dip atıo fabrika ayarlarını sıfırladım çerezleri boşalttım önbelleği sildim fakat olmadı yardııııııımmmmmmmm

mardinli-mati

Üye
arkadaslar artık cın malı ıpohone neye ınternet gırmek ucretsız facede aynı soyle arkadaslar tlfonu fabrıka ayarlarına gerı yukluyosun sonra dılı turkıyeyeı secıyon sonra operator secımı yapıyosun hengısıyse secıyosun sonra ınternet ayarlarını yapıyon ıste sana ınternet gule gule kullan gıdıpte 10 tl vermeyın cunku ben verdım

delta4598

delta4598

Üye
Olmuyor aqalar olmuyor :'(

ozan72

ozan72

Üye
Sayın sarpergs,

Kardeş ben telefonculuk işiyle uğraşıyorum,benim elime yurtdışı malı (orjinal olmayan) İphone 4 geçti.dokunmatik özelliği orjinaliyle aynı denilebilir.İçerisinde Jar uzantılı oyunlar bulunan hafıza kartını taktım uygulamaları yüklemeye çalıştım gayet güzel yüklüyor.Sende şu şekilde yapabilirsin internetten beğendiğin güzel oyunların jar ve jad dosyalarını indirip.Bilgisayardan hafıza kartına atıp daha sonra hafıza kartını telefona takıp dosya yöneticisinden hafıza kartından direk kolay bir şekilde yükleyebilirsin.Bazı oyunlarda ekran boyutunu otomatikmen tanıyor ve İphone telefona göre büyütüyor.Ama Bazı oyun çeşitlerinde küçük kalabiliyor.Bu yöntem sadece oyunlar için değil programlar için de geçerlidir.Kendi yöntemim daha önce başkaları denedi mi? bilmiyorum ancak ben bu şekilde yükleyebiliyorum.Ona göre kendine denersen bu sorunu çözeceğine inanıyorum.

1TANESI

Üye
arkadaslar 1 hafta once cin iphone 4s aldim.yanlislikla ayarlari geri yukle dedim.demez olaydim hikaye bu noktada basladi.oncesinde calisan oyunlar acimaz oldu.itunes ve diger programlar hicbir sekilde acilmiyor.ne yapmam lazim of cok zor bi durumdayim yardim edersenz cok sevinecegim.simdiden tesekkurler

ali5754

Üye
iphone5 orjinaldir satilir pazarlık yapilirrrrr 05313302298

omr bşr

Üye
telefonun model ne

alpo0764

Üye
evt bndede var ıphone5 java işletim sistemliii ama buldum furit ninja filan

Üst Alt