çin malı iphone mt6225 wap gprs ayarları

ıphon

Üye
bnmde çin malı iphone num var yazdıklarınızı aynen uyguladm face ve her türlü internet uygulamasına girebiliyordm fakat msn ye girdikten sonra bir daha diğer internet uygulamarına giremedm sürekli hata verdi şimdi face'e fln yine giremiyorm ne yapmam gerek?

abicim allah senden razı olsun eline emeğine sağlık çok teşekkürler ..........

himen26

Üye
ne kadar teşekkür etsem azdır iki adet ayrı çin malı tlf.vardı ikine uyguladım..ikisindede artık internete bağlanıyor..teşekkür ederim dostum.

arkadaşlar url yi kabul etti ama internete girerken bağlantı hatası diyor ne yapmam gerekiyor

ben yeni cin malı iphone 4 aldım ama sımdı bu solenen ayarlar kablosuz ınternetten baglandıgımız ıcınde gecerlımıdır acaba yardımcı olurmusunuz lutfen tskkrler

eci-e

Üye
3-eğlence-java ayarları-sim seç-sim1i seç ,sonra onun hemen bi altındaki java sım1 profilini ayarlamış olduğun türkcell gprs wapı seç ve kaydet.

burayı bulamdm. eğlenceye griyorm ama java ayarı yok. bi yardm etseniz ya :S

arkjdaşlar her şey denedeim ama internet girerken bir yeri araıyor internete girmiyor sonrada çagrı sonlandırıldı diyor neden

vedat13

Üye

ya kardeş ben turkcell ayarlarını yaptım hepsini port neydi onu yapmadımherşeyi yaptım aynen ama hala bağlantı başarısız diyor sen bana faceden anlatırsan sevinirim msnm : kirilmiskalbim @ hotmail.com

--------------- Ekleme ---------------

allah razı olsun yaptım

slm ben mehmet, benimde kaçak iphonem var hattım avea. dedıgınz butun ıslemlerı yaptım fakat facebook a gıremıyorum, facebooka git dediğimde bu numara aranıyor 09366010010 ne yapmam lazım lütfen yardım edin!!!!!!!!!

nrbnsltn

Üye
gerçekten çok teşekkrler

oraza

Üye
allah razı olsun yaptım

arkadaşlar ya ben de iphone 4g cin olanı var ben bu telefonla internete giriyorum yanlız bir sorum var internette tüm diller cince yazıyor telefonun menüsü türkce sadece interte girince cine dönüyor bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

bende opera 4 ve opera 5 var. opera 4 error veriyor. opera 5 ise açılmıyor. yarıda kalıyor.

eqolll

Üye
burda yapılanları birebir uyguladım ve hiçbir sıkıntı çekmeden istediğim formatda bağlandım bunu sağlayana bınlerce kez tesekkur ederım emegıne sağlık

kardeşler benim tl markası x-phone vodafone hattı var ama wap agiremiom bu yönergeler olurmu? şimdiden teşekkürler

bende 6225 iphone 4 var. o.facebook dışında hiçbir siteye girmiyor. iletişim hatası diyor. ayrıca telefonda yüklü olan opera da çalışmıyor. bir de google maps 2gündür açılmıyor. nolur çabuk cevap yazın. şimdiden teşekkür ederim....