çin malı iphone j8 menüye simge eklemek

Sponsorlu Bağlantılar

oweo911

oweo911

Üye
    Konu Sahibi
çin malı iphone j8 menüye simge eklemek
BENDE ÇİN J8 VAR TANITIM VİDEOLARINDA 5-6 MENÜ AÇIP SİMGE YÜKLEMİŞLER JAWA SİMGESİ PROGRAM ADOBE READER FALAN GİBİ BEN SAYFA AÇABİLİYORUM MENUDEKİ SİMGELERİ DİĞER SAYFALARA TAŞIYABİLYİORUM AMA FARKLI SİMGE GETİREMİYORUM Bİ EL ATIN :aman2:

--------------- Ekleme ---------------

Yokmu Yaw Bi Yardım Edecek

ForsaJK

Üye
İzlediğin tanıtım filmi orijinali olabilir mi acabA?

oweo911

oweo911

Üye
    Konu Sahibi
izlediğim tanıtım filmi zaten ürünün kendisine ait bir de telefonu aldığım yerde başka bir j8 daha vardı onda 10-15 sayfa menu vardı 100 den fazla simge heralde firmware sürümü ile yapılyıor ama bende tam bilmiyorum :allalla:

fahrican_54

Üye
simgelerin üzerine basılı tutarsan parmagını hareket ederler daha sonra simgeyi son sayfanın sağına sürüklersen yeni sayfalar acılır herdefasında bu şekilde yaparsan istediğin kadar sayfa acarsın ok.

oweo911

oweo911

Üye
    Konu Sahibi
kardeş onu biliyoruz sen anlamayadın herlade simge eklemk isitoym ben menuye sayfa açmak değil zaten şuan 8 sayfa var hepsinde 4 simge falan var yeni simge eklemek iphone daki gibi oyunların simgeisini eklemek gibi

antikar

antikar

Üye
arkadaşlar çinliler ürettikleri tlflara program oyun simge vb. ibareler atmayı serbest bırakmış firmware programı var çinlilerde ama çince bilmiyorum programın sadece çin sitelerde mevcut nasıl arayacağız ismi ne bilen varsa yapabilirmi. telefoncuya götürdüm her bir program veya simge için 50 tl istiyor kafayı sıyırmış herif

mustafa.aydemir

Üye
bende de aynı sorun var ekrana ikon getiremiyorum ama cevap vericek oln yok herhalde

N3R4

N3R4

Üye
kardeş onu biliyoruz sen anlamayadın herlade simge eklemk isitoym ben menuye sayfa açmak değil zaten şuan 8 sayfa var hepsinde 4 simge falan var yeni simge eklemek iphone daki gibi oyunların simgeisini eklemek gibi

olmuyor diye biliyorum.fakat araştır biraz.

Üst Alt