çin malı iphone için yazılım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratcan302

Üye
    Konu Sahibi
çin malı iphone için yazılım
öncelikle merhaba arkadaşlar , dayım irandan çin malı iphone gönderdi ben sim kartımı taktım fakat geçersiz sim diyor birkaç yerde araştırdım yazılım atılması gerekiyormuş bu yazılım elinde olan varsa verebilirmi eğer böyle bişi yoksa ne yapmam gerekir şimdiden teşekkürler

WilmS

WilmS

Üye
Paşam Senin Sorunun Telefon İşletilmemiş. Yani Telefonun Kapalı IME Numarası Yüklenmesi Lazım Telefon Kaçak Oldugundan Türkiyede Kullanılamamakta Bu yüzden Sim Kartı Okumaz. Geçersiz Sim Der. Şuan Piyasada Cin Malı Telefon Saten Çogu Telefoncu Bu IME Yükleme İşlemi Yapıyorlar 5-10 TL Civarında Fiyatını Tam bilmiyorum Saten Telefoncuya Götür Söylediklerini Ona Anlat Sana Yardımcı olur orda.

Senin Şuan Hiç Bir Yazılama İhtiyacın yok Senin Problemin Telefonun Türkiye Kaydı Bulunmamakta Ondan Şuan SİM Kart İle Kullanamazsın Telefonu ;)

sss0063

Üye
Arkadaş ime değiştirme hakkında 10 larca konu var bakıp imei nonu değiştirebilirsin kolay bir işlemdir evindeki bilgisayarına çhina pc suiteyi kurup modem driverini tanıtıp imei nosunuda salla gitsin i daha kapanması 2-3 ay sürer kapandımı bi daha atarsın :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt