çin malı iphone cep telefonumu çin malı nokıa n 96 ile takas etmek istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

rozetli

Üye
    Konu Sahibi
çin malı iphone cep telefonumu çin malı nokıa n 96 ile takas etmek istiyorum
arkadaşlar 15 gün önce aldığım iphone mi (çin malı) telefonumu gene çin malı n 96 ile takas etmek istiyorum.
genel özellikleri:
1.tv li
2.3.3inç tam dokunmatik ekran
3.8gb mikro sd kart destekliyor
4.fm radyo
5.çift kamera
6.1280*960 çözünürlüklü kamera(öndeki kamerada aynı)
7.bluetooth 2.0
8.mp3..mp4..avi..3gp...vs... formatlarını destekler
9.wifi (süper bir özellik)
10.flash var
11.çift simli
12.3d sensörlü
13.daha sayamadığım bissürü özellik varrr.
not:sadece çok temiz çin yapımı n96 ile takas düşünüyorum çünkü benim telefonumun ekran jelatini üzerinde duruyor vede kapanmamaya karşı garantilidir..irtibat ()
takas sebebim ise dokunmatik ekranı kullanamıyorum onun için başka bir sebebi yoktur..

Odysseus

Odysseus

Üye
2. El forumu kurallarımıza göre satmak / takas etmek istediğiniz cihazın her açıcan çekilmiş fotoğraflarını ve fiyatını konuya eklemek durumundasınız. Ayrıca irtibat MSN üzerinden değil sitemiz üzerinden gerçekleştirilecektir. Başka bir online alışveriş sitesi linki vermek yasaktır. Bu uyarının üzerinden 3 gün geçtiğinde konuyu düzenlememiş iseniz konunuz yayından kaldırılacaktır.

arnavut_1905

Üye
kardeş bende finland 1.kalite replika n 96 var istersen takas yapabiliriz 1 ay kullandım daha cevabını bekliyorum satılmadıysa ....

daspinar

Üye
15/11/2009 pazar günü çin malı n96 aldım ama dokunmatik telefona alışkın oldugum için pek hoşuma gitmedi telefon temizse takas yaparız te: 0532 682 35 22 cihad daşpınar

sansation

Üye
kards bende var ıstersen numara bırak ben arayım takas edelım ben de ıp arıyodum

emre443444

Üye
Kardeş bende dubai diye aldıgım ama çakma n96 var yani çin mallarrı kadar kalitesiz değil istersen görüşelim.
[email protected]

turksellınınguc

Üye
bende nokıa n96 var cin malı iphoneyle takas edmek istıyorum:D:hmmm

volkan.28

Üye
slm birader bende n96 var finland malıdır dandik çin malı değildir ve kapanmaya karşı ömür boyu garantilidir senin kide en az benim ki kadar temiz ise takas yapmayı düşünüyorum cevap yaz bana 0539 353 89 95 bu numaradan mesaj at

Crazy_Mehmet60

Crazy_Mehmet60

Üye
ya bi telefon gördüm daymobile n97 çok güzel telefon her özellik var fiyatı cazipti çok iyi bir telefon tavsiye ederim

Üst Alt