apple iphone nin aynısı ama tıpkı aynısı AYIRANA HELAL OLSUN AMA ÇİN MALI EN SON ÇIKAN YENİ WİFİLİ ÇİFT CAMERALI BULUTODLU JAVALI MODEL görünüş menü wifi bulutod java 3.5 inç ekran radyo tv mp3 mp4 ses kaydı tv kaydı radyo kaydı vardır dokunmatik ekrandır cihazı yeni aldım fakat orjinal iphone alacagım için satıyorum peşin 350 tl dir EN SON ÇIKAN İPHONE 3G ÇİN MODELİDİR YOK YOK ÖZELLİK OLARAK TEL:0543-736-96-47
--------------- Ekleme ---------------
CİHAZLA İLGİLİ SORMAK İSTEDİGİNİZ BİŞİ OLURSA MSN
[email protected] dan ulaşabilirsiniz cihazı satın aldım alalı 1 hafta oluyor cihaz sıfır ayardadır tek çizik bile yok cihaz denenerek satılacaktır alıcının içi rahat olsun die bide elden teslim olacaktır tüm istanbul için arabam var getirebilirim cihazı 350 tl ye bırakıcam egerki ya ben gelemem sen getir dersen pazarlık yoktur yane 350 tl o zaman sondur.. ama sen gelir teslim alırsan pazarlık payı vardır hayırlı günlerr...
cihazın aklımda olan ÖZELLİKLERİNİ BELİRTEYİM >>>>>>>>>>> sadece 350 tl ye bunca özellik 0543-736-96-47
* APPLE İPHONE tıpkı aynısıdır egerki batarya kapagı açılmazsa ayırana helal olsun yane dışarda senın elinde gören bi vatandaş gerçek apple iphone 3g sanıcak AYRICA ARKA KAPAGINDA BİLE APPLE AMBLEMI VAR 32GB YAZIYOR
* wifi var
* bulutod var
* java var
* çift kamera var 3 megapixel , VİDEO ÇEKİM VAR SINIRSIZ
* 3g görüntülü konuşma bile var fakat 3g ye üye olmak zorundasınız telsim se telsime türkcelse türkcele üye ol görüntülü konuş
* televizyon var hemde ayna gibi çekiyor 75 kanal bazıları idare eder cinsten ama genel olarak muhteşem çekiyor
* radyo var dehşet çekiş gücü gerçek bi radyodan farkı yok
* dokunmatik 3,5 dev ekran
* 32 gb ta kadar hafıza kartını destekliyor .
* çift sim kart var ve aynı anda 2 side aktif
* opera mini den internete erişim var
* video kaydı var ve sınırsızdır hafıza kartının büyüklügü kadar çekim yapar
* ŞARJI DEVAMLI KULLANIMDA 2 GÜN AZ KULLANIMDA 3 GÜN HİÇ KULLANMAZSAN 4 GÜN GİDİYOR BİZZAT DENENMİŞTİR.
* SES ÇIKIŞI DEHŞET ÖTESİ DİYORUM SANKİ YANINDA TELEVİZYON VARMIŞ GİBİ ÇOK MUHTEŞEM SESİ.
* KULAKLIK SESİDE AYNEN ÖLE O ESKİ MODELLER GİBİ DEİL BU YENİ OLDUGU İÇİN HERŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ HATTA GERÇEK APPLE İPHONEDE OLMAYAN ÖZELLİKLER BİLE VAR .
* ve en çok sewdigimiz program MSN

E-BUDDY BİLE YÜKLÜ VE WİFİYE BAGLAN PC DEYMİŞ GİBİ YAZIŞ HEMDE 3.5 DEV EKRAN SAYESİNDE VE HASSAS DOKUNMATİK EKRAN ÇOK ZEVKLİ YAZIŞMAK EKRANI O KADAR HASSASKİ DEİL PARMAK KÜRDAN HERHANGİ Bİ CİSİMLE BİLE BASILIYOR YANE KALEME BİLE GEREK YOK
* VE SON OLARAK NAVİGASYON BİLE VAR ayrıca map var harita destegi
[email protected] msn adresim
magazadan telefoncudan alacagı benden al aynı mal aynı renk aynı özellik aynı fiyat ayrıca kapına kadar getirebilirim çünkü elden teslim olcak ben getirirsem fiyat ta pazarlık yok yane 350 tl ama ben gelim telefonunu alim dersen biraz pazarlık payı vardır arkadaşlar bu zaten en son sürüm son çıkan versiyon özellikleri orjinal iphoneden bile daha çok son olarak kullan ve gör cihaz 1 haftalıktır bilginize benim aldıgım fiyat 370 dedi 360 peşine aldım lütfen daha fazla indirim yap die ısrar etmeyin
cihazı kendin gelir alırsan peşin bi şekilde en son 320 tl ye bırakıcam telefoncularda 360 ,370 bi kere 350 den aşagı yok bende 320 ama şartım kendin gelir alırsan ve peşin ayrıca elden teslim kargoyla yollamıyorum SADECE ELDEN TESLİMDİR CİHAZIM . SEÇİM SİZİN ARKADAŞLAR NOT: CİHAZ 1 HAFTALIKTIR ÇİZİK DAHİ YOK VE EKRANDAKİ JELATİNİ DAHİ DURUYOR ...