Çin Malı Iphone 32gb Şok Fiyat!!! Kaçırmayın Bence(Aşkı Memnuda Bile Aynısı var)

Sponsorlu Bağlantılar

johnymu67

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı Iphone 32gb Şok Fiyat!!! Kaçırmayın Bence(Aşkı Memnuda Bile Aynısı var)
arkadaşlar bende çin malı iphone var.ben dokunmatik olduğu için kullanamıyorum.kullanabilirim sanıyordum ama kullanamıyorum.bu diğerlerinden çok farklı. yanında usb kablosu,şarj aleti kulaklık ve dokunmatik ekran için kalem var almak yada takas yapmak isteyenler pm den bana ulaşabilirler.fiyat düştü 200 son fiyat
iletişim MSN [email protected]
telefon 05394120940

TAM ÖZELLİKLERİ
Analog tv
Visual Radio
Wireless(kablosuz internet)
mini opera(web browser)
bluetooth
Kamera
Telefon hafızası 19mb
Arttırılabilir hafıza 32gb
tv kayıt(televizyon izlerken izlediğinizi kayıt edebilirsiniz)
health özelliği(tam bilmiyorum ama boy ve kilonuzu yazıyorsunuz sizin sağlığınızı gösteriyor)
e kitap
5 tane ayrı saat alarmı

1903__ali

Üye
ben bunun sıfırını 200 e bulurum 200 nedemek en fazla 150 en fazla oda alacagımdan sölemiorm piyasa böle

eyup_33

Üye
piyasa bölede satıclarda iş yok

johnymu67

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bunun aynısı piyasada 350 kendinizi kandırmayın aynı özellikleri olanı zor bulursunuz o fiyata.
buraya alıcılar mesaj yazsın.alıcıların kafasını karıştırmak için mesaj yazmayın.

eyup_33

Üye
arkadaşım bunun aynı özellikte olanı 150 tl mersnde kafa karıştırmak değil arkadaşım bizde alıcıyız ama böyle fiyat fazlalığını belirtmek istiyoruz sadece olay budur ii satışlar umarım satılır

flybyblue

flybyblue

Üye
200 e teli bulan arkadaş bul bi tel bize sat bu numaradan bana ulaşabilirsin 05545080311
bu teli 200 e bulan herkes arayabilir ama aynısı olcak telin

eyup_33

Üye
bu teli abimiz satıyor sen ona ulaş kardeşim benm nakitim olsa bu adamla muattp olmam herkes için söyüyorumdeğeri edeceği bu kadarkonuyu açan satan arkadaşımızla iletişime geçebilirsin

kadiMkraLonur

kadiMkraLonur

Üye
üstüne bişeyler verirsen temiz N73 music edition ile takaslarım.

loveisgod1907

loveisgod1907

Üye
i-mate sp3i yle takas

jordantolga

Üye
eyup arkadasım dogru söyluyor bende mersınde oturuyorum ve n 97 aldım 220 ye bu arkadasın gosterdıgı telefon ıse 150 200 arasından satılıyor ve orjinalle birebir.mesela benım aldıgım telefon menusune ıcındekı oyununa wirellese kadar aynı hepsı var

kadiMkraLonur

kadiMkraLonur

Üye
peki ben nasıl temin edicemki N73 ile takas yapmak istiorum N97 de olur iphone da ama wifili olması gerek..

--------------- Ekleme ---------------

eyup arkadasım dogru söyluyor bende mersınde oturuyorum ve n 97 aldım 220 ye bu arkadasın gosterdıgı telefon ıse 150 200 arasından satılıyor ve orjinalle birebir.mesela benım aldıgım telefon menusune ıcındekı oyununa wirellese kadar aynı hepsı var

yha N73 music ile takas yapıcak oyle tanıdık bi yer yokmu peki N97 de olur iphone da:vur

saban1996

saban1996

Üye
32 g olduğuna eminmisin. O bir çir malı sonuçta.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşım her şeyi aynı olur ama sağlık açısından tehlikeli bu telefonlar sar değeri falan. Benim de mesala çin malı orite t808. Geçenlerde Türkiye'de satış yasağı geldi neden güvenlik. Bence hiç uğraşmayın sonra dert oluyor.

angel6767

Üye
130$ adet söyle vereyim......n 97 - n 96 - E 71 - N 95 fazla alımlarda fiyatlar düşer..........

koray_57

Üye
rapman

rapman

Üye
aşkı memnuda çakma iphone mu kullandıklarını zannediyorsun :D

murat23m

Üye
Selam ben n73 nalırım bende3gs 32 gb ipohone tek hatlı herseyıyle orjınal dokunmatık dahı orjınal wifi de varr aklına ne gelırse alalı 1 ay oldu bırtane dahı cızık yokturr ıstanbulkdayım tel:0542 242 96 99 ben bunu 365 tl aldım ustune 150 tl ısterım kabul edersen numaram ordaa saygılar

Üst Alt