çin malı i-phone wi-fi sorunu acil

Sponsorlu Bağlantılar

egzotic

Üye
    Konu Sahibi
çin malı i-phone wi-fi sorunu acil
çin malı i-phone aldık wi-fi ile internet ağını buluyo şifre istiyor kodu giriyoruz ancak bağlantı kurulamıyor bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ?

ayhan582

Üye
Ağın şifresini doğru girdiğinize emin olun

cimsav

Üye
şifreleme tekniği olabilir mi acaba? wep, wpa falan filan.. ileri seviyelerde sorun oluyordur belki.. emin değilim. ben de yaşıyorum o sorunları ama henüz 1 hafta oldu alalı. iş yoğunluğu nedeni ile deneyemedim.
Bende de "şarj cihazı yanlış takıldı" mesajı oluyor.. Bilgisayara direkt bağlarsak sorunsuz şarj oluyor... nedir acaba sorun?

alixkandemir

Üye
bence çözüm çok basit çin malı kullanmayın arkadaşlar garip garip türkçesi ekran çözünürlüğününün ve renk skalasının azlığı fotoğraf video kalitesinin düşüklüğü ile bu telefonlar tam bir teknoloji manyağı yapıyorlar adamı
wifi sorunu zaten wifinin donanımsal olarak olmayışından kaynaklanıyor olabilir
belkide çindeki elemanlar yazıyorlar programı telefona ama telefonun iresindeki yarı iletkenler ve entegre devrelere bu wifi devrelerinin eklenmemiş olmasından kaynaklıyordur belkide
paranızı çin mallarına kaptırmayın çin malları işlevsel değil

cimsav

Üye
dostum iyi diyorsun da herkes aynı gelir seviyesinde değil. bir şekilde insanlar ihtiyaçlarından dolayı ya da eğlencelik olsun diye benzeri cihazlara heves duyuluyor. Millet ucuz aletlere yöneliyorsa bu biraz da devletin vatandaşın üzerinden fazla vergi alma politikasından kaynaklanıyor gibi... onlara da ayda 4000-5000 tl maaş verseler onlar da alırdı 1500 tl'lik aletlerden... bir şekilde böyle tatmin ediyorlar kendilerini..

erenkeros1

Üye
Evet cevap şifreleme tekniği. Önce profil yarat. 3. seçenekte olması lazım Wı-fi da. sonra oradan şifreleme seçeneklerini seç ve şifreyi gir. Sorun oluşmaz

alacakusagi

Üye
Arkadaslar. Evde wifi baglanacak olanlar... Modem ayarlarindan baglanti tipi olarak paylasimi secim. Yoksa telefon agi gorur ama baglanmaz... Sevgiler. Bende 1 hafta giremedim..ayrica web dosyasindan ayarlar-profil-sim1-wifi secin.. Tekrar web-ayarlar-profil-sim2-wifi-profil etkinlestir. Secin.. Bu kadar

djhuzun

Üye
yeni phone aldım ama wi-fi programı yok nerden bulabiliriz yardımcı olucak biri varmı acilllllllll

Üst Alt