tatankaa
Üye
Çin malı İ phone 4 sorularım var arkadslar..!
Arkadaslar 200 tl hattı açılmış 2 adet yedek pilli kılıflı iphone 4 beyaz aldım.. pahalı mı aldım bilmiyorum ama paramı kurtarmak için mecbur kaldım
telde sorun yok şükür hergün 1-2 saat konusmam oldugu halde 3-4 gün gidiyor şarjı... neyse bi kaç sorun olacak cvplarsanız sevinirim..
1- wireless den nete cok hızlı şekilde nete girebiliyorum.. baska wifi wap fln nasıl girilir yada girilirmi.. forumda anlatımı fln varmı? varsa link alabilir miyim?
2- oyun ve program konusunda neler yapabilirim.. sonucta çin malı sınırları ne kadar zorlayabilirim..sınırlamaları nelerdir?
3- pc taktıgımda web cam özelligi oldugunu görüyorum.. bunu kullanabilir miyim? kullanırsam nasıl?
şimdi nokia 6020 den çin malıda olsa ihone kullanmak eşşekten inip ata binmek gibi oldu.. teknoloji özürlü oldugum için de sorularımda komik saçma sorular varsa affolaaa.. cvplarınız içinde şimdiden tsk edeirm..
telde sorun yok şükür hergün 1-2 saat konusmam oldugu halde 3-4 gün gidiyor şarjı... neyse bi kaç sorun olacak cvplarsanız sevinirim..1- wireless den nete cok hızlı şekilde nete girebiliyorum.. baska wifi wap fln nasıl girilir yada girilirmi.. forumda anlatımı fln varmı? varsa link alabilir miyim?
2- oyun ve program konusunda neler yapabilirim.. sonucta çin malı sınırları ne kadar zorlayabilirim..sınırlamaları nelerdir?
3- pc taktıgımda web cam özelligi oldugunu görüyorum.. bunu kullanabilir miyim? kullanırsam nasıl?
şimdi nokia 6020 den çin malıda olsa ihone kullanmak eşşekten inip ata binmek gibi oldu.. teknoloji özürlü oldugum için de sorularımda komik saçma sorular varsa affolaaa.. cvplarınız içinde şimdiden tsk edeirm..