Çin malı İ phone 4 sorularım var arkadslar..!

Sponsorlu Bağlantılar

tatankaa

Üye
    Konu Sahibi
Çin malı İ phone 4 sorularım var arkadslar..!
Arkadaslar 200 tl hattı açılmış 2 adet yedek pilli kılıflı iphone 4 beyaz aldım.. pahalı mı aldım bilmiyorum ama paramı kurtarmak için mecbur kaldım :) telde sorun yok şükür hergün 1-2 saat konusmam oldugu halde 3-4 gün gidiyor şarjı... neyse bi kaç sorun olacak cvplarsanız sevinirim..

1- wireless den nete cok hızlı şekilde nete girebiliyorum.. baska wifi wap fln nasıl girilir yada girilirmi.. forumda anlatımı fln varmı? varsa link alabilir miyim?

2- oyun ve program konusunda neler yapabilirim.. sonucta çin malı sınırları ne kadar zorlayabilirim..sınırlamaları nelerdir?

3- pc taktıgımda web cam özelligi oldugunu görüyorum.. bunu kullanabilir miyim? kullanırsam nasıl?

şimdi nokia 6020 den çin malıda olsa ihone kullanmak eşşekten inip ata binmek gibi oldu.. teknoloji özürlü oldugum için de sorularımda komik saçma sorular varsa affolaaa.. cvplarınız içinde şimdiden tsk edeirm..

sertactzd

sertactzd

Üye
kardeş çin iphone 4 tavsıye etmıyorum neden dersen dokunmatık problem yaratıyor telı cok hassas kullanman gerek ben bu tellerın tıcaretını yapıorum sorularına gelınce webcam özelliği iyi msn de işini görür oyun konusunda birsey dıyemem ama programları kabul etmıyor örnek olarak gecen opera mini 4 yukledık hata verdı dıger çakmatelerde bu soruna raslamadık hattının sagladıgı ınternet wap hızmetını kullanabılırsın kablosuz wlan alanlarda wifi yi kullanabılırsın ancak internette dolasırken çogu kelımelerın çince oldugunu görüceksin sana tavsıyem elınden bır an önce cıkar çin n8 bile ıphone 4 ten duzgun çalısıyor blackberrylerde

helim3461

Üye
Bırak ipone4 dü pinphone al hemen süper bi ciğaz birde usb ye bağladığında video camerayı seç wep cam görevini yapar

tatankaa

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar elinden çıkar dediniz çıakrdım :) teli düşürdüm ve tuzla buz oldu.. geldigi fiyata gitti yani

veemre

Üye
hocam telefon alacaksan pinphone 4 ü bekle derim. burdan izle bi bak çok güzel olmuş. Compeq e sordum 1 aya kadar gelecekmiş. Fiyatı 350-400 arası olacak sanırım. Bu sefer elinde kalmaz çünkü iki yıl garanti, imei kayıtlı, faturalı almış olursun.

zatara1977

zatara1977

Üye
iphone4 cakma icin programlar, dan araya jar yaz cikan programlarin birkismini calistiriyor isine yarayani indir kur...( ama sayfa ingilizce )