çin malı falan diyoruz dandik telefon diyoruz ama bayagı kullanan var :))))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ankarali6600

ankarali6600

Üye
    Konu Sahibi
çin malı falan diyoruz dandik telefon diyoruz ama bayagı kullanan var :))))
sa arkadaşlar.bende bi çin malı ( blackberry bold 9700) kullanıcısıyım.herkezde oldugu gibi bendede pişmanlık yok değil fakat bakıyorumda bir çok insan kullanıyor bu telefonları...mesela 150 tl ye hangi telefon alırsanız ( 0 ) olcak ama Wifi-tv-radyo-cift hat-qwerty klavye olabilir...insanlar neden tercih etmesinki çin malını...bugun bi ı phone alıyosunuz 1500 tl den başlıyo ki arıza yaptıgında cıkabilecek durumu düşünün...neyse lafı falza uzatmadan herkeze iyi forumlar diliyorum....(h)

coldman41

coldman41

Üye
doğru söylüyosun 150 tl aldığın hiç telefonda olmayan özellikler çin malı telefonlarda oluyo :oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: ankarali6600
TheCower

TheCower

Üye
Evet doğrudur. Ancak bende iki tane var dokunmatik yemin ediyorum çin işkencesi çekiyorum :) aklınız varsa çin malı dokunmatik tel almayın.

• Beğen
uribaju

uribaju

Üye
sen o cift hatli tvli cin telefonlarinin birde sar degerini dusun ozmn anlarsin

• Beğen
TheCower

TheCower

Üye
sen o cift hatli tvli cin telefonlarinin birde sar degerini dusun ozmn anlarsin

evet katılıyorum. O telefonlar ile konuşulmuyor. Kulağımda acayip şeyler oluyo çok kötü asla kullanmayın.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Çin malının artıları ve eksiler var tabi. Madem artılarından bahsetmişsiniz ben bir iki eksi özellik ekliyeyim:

- Sesi çok yükselttiğinizde hoparlörler patlıyor.
- Çabuk arızalanıyor.
- Garantileri yok. Direkt elinizde patlıyor.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
cin mali diyoruz kotu diyoruzda acaba hic turk mali varmi :D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Bizim mallarımız ne kadar kaliteli diyim o zmn :D trident ede türk malı diyolar ama telefonu kurcaladığımda bize ait hiç bişi bulamıyorum oyunları çin net ayarları yok sistem çin yani çin malı kötü diyoruzda bizimkiler nasıl die değiştiriyim soruyu ozmn :D :ehe

fenomenozgur

Üye
Wi-Fi desen sorunlu. Doğru düzgün tarayıcı yok o olsa da onu çalıştıracak işlemci ram yok. Yani Wi-Fi var da yok.

TV-Radyo desen doğru dürüst çekmez. Çekse de bellli süre sonra radyoaktif ışıma yapmaya başlarsın artık.

Çift Hat desen. Sorunlu. Sorun çıkmasa da SAR yeter baş ağrısı yapar. Tecrübe ettim. Bir kere General Mobile Aldım bin pişman oldum. Daha ilk haftasında 2 tane hafıza kartı yaktı ve sonrasında kendi bozuldu. ilk günde ekranı göörünmez kılacak akdar giren tozu hiç saymayalım. Ya da yerinde sabit olmayan batarya yüzünden sürekli kapanması mı? Bir de 2mp demezler mi? Tamam idarelik aldık ta arkadaş fotografını çektiğim kişiyi tanıyabileyim en azından ya.

Yani çin malı telefonların özellikleri JB siz İPhone daki Blutooth gibidir. Vardır da yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt