Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çin Malı E66 Uygulama Yükleyemiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
velitbey
Üye
Konu Sahibi
Çin Malı E66 Uygulama Yükleyemiyorum
ArkadasLar Benım Cın E66 Telefonumu pcye bagLayamıyorum Jar Sis Dosyalarını Atamıyorum Yardım Ederseniz Sevinirim
iste tlfnumun Resmı
Yardım Ederseniz Sevinirim
Doğuş Pertez
Admin
Çin mallarının işletim sistemi Nokia'ya benzesede Jar ve Sis dosyalarını tanımıyorlar. Aynı zamanda PC Suite yazılımınıda!
Doğan
Üye
bende öyle biliyorum çin malı telefonlar sis,jar dosyalarını tanımıyor
velitbey
Üye
Konu Sahibi
demeyin yaw simdi nasıl oLcak peki
dj_akreppp
Üye
arkadaşlar e66 nın mp3 sesi kısık mı çıkıyor yardımcı olurmusunuz
buraq85
Üye
çin malıya ondandır..
diablo_57
Üye
kardeş sen anlaşılan nokıa e66 yı eline hiç almamışsın o elindekı tel in nokıa ile hiç bir tarafının alakası yok ne yazılım ne donanınm nede kasası e66 yı eline al ı incele sende anlıyacan ben 5 aydan beri kullanıyorum ve bugüne kadar kullandığım en iyi ve class tel zaten fiyatı da düseceğine arttıteknosa da 940 tl ben 830 a almıştım sendekı çın hiç bir programı kabul etmez sadece pc ye bağlar flash bellek olarak kullanabilirsin hepsi o
BnRiletişim
Üye
Çin Malı Telefonların Hiç Birine Oyun Yüklenmiyo Kaldıki E66 ya Hiç !!!ÇİNE KARŞIYIZ!!!
RexDynasty
Üye
Arkadaşlar, önce çin malı alınıyor sonra şikayetler er yada geç başlıyor. Ucuz yan sanayi telefondan ne beklenir ki? Pahalısını alamıyorsan vazgeçeceksin, nefsine hakim olacaksın, ayağını yorganına göre uzatacaksın. Orijinal al sağlam olsun.
vbkurdu
Üye
o telefonu çöpe at derim çin malı teller alodan başka bir şeye yaramıyor
antalyayavu
Üye
bizim arkadaasta aldi ama olmuyo y a
bende ugrastim ama olmuyo
alixkandemir
Üye
direkman çöpe
tmytrnc_
Üye
arkadaşlar bende war bitane ama findlandya malı dio wlanla ilgili kod da vermiş ben oyun felan istemiyorum sadece wlan çalışsın yeter acaba şebeke seçimi elle yapıp mı bulcam :/ ekranda wlan searching off dio tıklıyorum web e gidio bi yardımcı olsanız wlan kodunu var ama olmuo ouff