tecnolog
Üye
-
Konu Sahibi
-
Müzik sesindeki yükseklik ve bedava TVsi ve dokunmatik ekranı için çin malı bir cihaz almayı düşünüyorum(anycool t828).Bunlar en fazla ne kadar hafıza kartı destekler müzik çalmada sorun yaparlar mı tv ve video izleme rahat olur mu?
Kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazarlarsa sevinirim.
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar bakıp geçmeyin bişeyler söyleyin bir iki tuşa basmak o kadar zor bişey olmasa gerek
Ben teşekkür ederim. Keşke bunları duyan bütün arkadaşlar böyle duygulansa. Otomotiv bölümü mezunu olduğum için bu konuyla ilgileniyorum. Üniversitede Devrim Otomobilleri hakkında bir araştırma dahi yapmştım. Filmi vizyona girdiğinde de ilk gün gidip izledim. Devrim Otomobilleri Buraya girdiğinizde de görecesiniz ki Türk gençliği geçmişte neler yaptığımızı merak etmiyor. Kendilerini geliştirmek yerine Avrupa'nın ürettiği teknolojiyi olması gerekenin 4 katına satın almayı tercih ediyorlar. Tamam bende pahalı bir ürün kullanıyorum ma mecbur kaldığımdan dolayı kullanıyorum. Ama sizi temin ederim gençlerimiz serserilik yerine kendilerini geliştirseler, avrupaya özen yerine birşeyler üretebilseler bu noktada olmayız. Hiç değilse Çin malı telefonlar iyi mi kötü mü tartışmak yerine Türk Malı telefonlar için nasıl yazılım geliştiririz ya da nasıl bir görsellik kazandırırız'la ilgili forum konuları açarız.
çin malı var bide çin malı var işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?