Çin Malı 6300 Menü Sorunu Orjinal Menü Haline Nasıl Getiririz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı 6300 Menü Sorunu Orjinal Menü Haline Nasıl Getiririz.
  • ÇİN MALI 6300 MENÜ SORUNU;
Arkadaşlar Elimde Bir Adet Çin Malı 6300 Var Menüsü Baya Kötü (v03,52)
Ben Bunu GünceLLeMe Yaparsam Telefonun Menüsü Orjinal Menü Haline Gelirmi?
Bir Kaç Yerde Gördüm Telefon Çin6300 Ama Orjinal Menüsü Gibi Menüsü Vardı.
Bunu Nasıl ORJİNAL Menüsü Haline Getiririz!!!
Şimdiden Cevaplarınız İçiN TeşekkürLeR...
:bigstar:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:pro:ωωω.мαχι¢єρ.¢σм:pro:
:heyo: вηяιℓєтιѕιм ©2010:heyo:
:emzik:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hqn33

Üye
bence öyLe bişey yapamazsınçünkü yazılım farklılığı var..şöyle anatyım çin mlı telefonlarda bütün 6300 telefonlarda aynı işletim sistemikullanılmıyo.yani anlaycağın kimin eli kimin cebinde bellideğil... en iyisi telini sağlam bi telefoncuya götür bi şansını yinede dene derim :)

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
    Konu Sahibi
bence öyLe bişey yapamazsınçünkü yazılım farklılığı var..şöyle anatyım çin mlı telefonlarda bütün 6300 telefonlarda aynı işletim sistemikullanılmıyo.yani anlaycağın kimin eli kimin cebinde bellideğil... en iyisi telini sağlam bi telefoncuya götür bi şansını yinede dene derim :)

Nette Gezerken Gördümde Çin Telefonun Menüsü Aynı Orjinali Gibiydi Güncelleme Yapınca Acaba Neler Değişiyor Bilgisi Olan Varmı

intoman

intoman

Üye
valla o telefonda güncelleme varmı bilinmez arama yapıyorsa şanşlısın demektir :D

boncuklu71

Üye
kardeş çin malı tlf'a 100 lira vermektense ikinci el orjinal tlf'a 150 lira vermeyi tercih ederim. Sende keşke böyle yapsaydın.

tommytaha

tommytaha

Üye
dostum senin o telefona güncelleme yapma gibi bi durumun yok o telefonlar özel bir box olmadan yükliyemezsin zaten bu nedenle normal tlefoncularda bunu yapamaz sana bu iş çok paraya mal olur o dediğin orjinal gibi olanlar birebir yapılmş yazılımlar ama yüklü geliyor onları sonradan bulamazsn çok zor çok çeşit üretiliyor bu ürünler her hafta değişik ürün geliyor sana tavsiyem eğer beğenmiyorsan bu şekilde onu elden çıkar adresinden de kendine bir telefon bak mesela şuanda orjinal samsunglr var yarı fiyatına nerdeyse 199tl ile 300tl arası fiyatları banada [email protected] adresini ekleyip sorusu olanlar sorabilir cepburda dan siparişi olanlarda yardımcı olurum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...