Çin işkencesi

Sponsorlu Bağlantılar

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Çin işkencesi
-Vücudun farklı yerlerinden(genelde kaslardan) küçük küçük parçalar kesmek bu kesilen parçaların sayısı suçlunun cezasına göre 1000 parçaya kadar çıkıyor...

-Tabut gibi dar bir yere insanı koyup yemek yedirip - su içirip kendi pisliğiyle çürümesini sağlamak...

-Bütün vücudunu kuma gömüp kafasını kartallara yem yaptırmak...

-********l kovanın içine fare gibi kemirgen bir hayvan koyup insanın karın bölgesine bu kovayı kapatmak ve ısıtmak böylece farelerin sıcaktan kaçmak için karnı parçalayıp iç organları yemesi...

-Ayaklardan bir iple ters baglayıp kafa aşağıda olcak şekilde sarkıtmak ve aç yılan veya fare dolu çuvalı kafasına geçirmek...

-Vücudundaki bütün deriyi yüzüp tuzlu suya bastırmak...

-önce süt içirip sonra ağzını açık tutup yılanın ağazından içeri girmesini sağlamak ve sütü içmek isteyen yılana bütün mideyi parçalatmak...

-Elleri ve ayakları kesilerek aç köpeklerin önüne atılması...

-Saç derisini yüzüp öğlen sıcağında güneşte bekletmek ve sonu yavaş yavaş ölüm...

-çırılçıplak bir şekilde -20lerdeki buza vücudun yapıştırılması ve birden çekilmesi sonuç bütün deri buzda kalarak ölüm...

-Ayaklara ve ellere saatlerce hatta günlerce buz konulması ve çürütülerek kesilmesi dolaşım olmadığı için bütün vücut kansız kalır...

-10 veya 15 suçlunun aynı yere kitlenmesi ve yemek / su verilmemesi sonucu günler geçtikçe birbirlerini öldürüp yemeleri...

-çin Seddinden aşağı sarkıtılarak vahşi hayvanlara yem yapılması...

-Ellere yağ sürülerek fırında pişirilmesi...

-Domuz bağı ile bağlanıp kafaya damla damla su akıtılması bi müddet sonra o damlalar balyoz ektisi yapmaya başlıyor...

• Beğen
Tepkiler: e1b1

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
-Vücudundaki bütün deriyi yüzüp tuzlu suya bastırmak... ötekilere göre bu çok fena off ! ben küçük yaraya tuz koydum çok pis yaktı hele böyle oyyy çinliler yokmu topunu ........

Noks

Noks

Üye
ohaa dostum bu ne yaa :D

kral sagocu

kral sagocu

Üye
Ohaa lan!

emr-erock

emr-erock

Üye
-10 veya 15 suçlunun aynı yere kitlenmesi ve yemek / su verilmemesi sonucu günler geçtikçe birbirlerini öldürüp yemeleri...
demekki bunlarda adamdeğil...Yam YAm Oğlu YamYamlar

Toffee

Toffee

Üye
:s oha ya. bu ne :s ne kötü ya

Dafny

Dafny

Üye
aman allahımmmmmm :hmmm

loss_pain

loss_pain

Üye
Bİ tuhaf oldum:hmmm

8D,li

Üye
:off:içim bi tuhaf oldu...:aha:

Love Prince

Love Prince

Üye
nerden okudum bu konuyu yaw :s

Mert

Mert

Üye
Yılana mideyi parçalatmak fena. Düşünsene yemek borundan içeri birşey giriyor :dondum:

konyarapp

Üye
nasıl bir zihniyet var bu çinlilerde yaa yapılan işkencelere bakın +o(

e1b1

e1b1

Üye
iyiy güzel

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
adamlar uçmuş