Çin İşi Helikopter

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Çin İşi Helikopter
El yapımı tahta helikopter: Tabii ki Çin'den.

Bugüne kadar pek çok helikopter görmüş olabilirsiniz; ama tahtadan ve el yapımı görmediğinize eminiz.

Çinlilerin daha piyasaya çıkmamış bir ürünü kopyaladıklarına şahit olmuştuk ama bu durum "Bu kadarına da pes doğrusu" dedirtecek cinsten!

Wu Zhongyuan adındaki, çocukluktan beri dağlara, tepelere tırmanmak isteyen 20 yaşındaki bir çiftçi hayalini farklı bir biçimde gerçekleştirmek istedi ve ortaya resimdeki gibi bir helikopter çıktı.

Pervaneleri Karaağaç'tan, motoru bir motosikletten oluşan bu el yapımı helikopter yerden yaklaşık olarak 800 metre yükseğe kadar çıkabiliyor. İster inanın, ister inanmayın ama 1600 dolara böyle bir helikopteri tamamen kendi çabalarıyla meydana getirdi.

Fakat hayallerinin gerçek olması için uçuş iznini elde edemeyen Wu çok üzgün olduğunu ifade etti. Akıllara hemen buna benzer bir konuyu başarılı bir şekilde izleyicilerine ulaştıran "Usta" filmi geliyor. Başrollerini Yetkin Dikinciler, Fadik Sevin Atasoy ve Hasibe Eren paylaşıyor. İzlemenizi tavsiye ederiz

• Beğen
Tepkiler: aLone ve Qarizmatik_47

Feel It

Feel It

Üye
Güzel bişi olmuş :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
zaten kalite yoktu iyice düşürmüşler uçması bile mucize :ehe

fodder

fodder

Üye
bence ucamıyordur daha yapım aşamaında :D:D

SucX

SucX

Üye
Hee bu filmi biliyorum :)

researcher

Üye
Ben internetten almıstım kumandalı helikopter cin isi. 7$ ama getirtmesi 10$ .. :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bu çinlere hiç birşey demiyorum.

Th-Sem

Th-Sem

Üye
güzel olmuş ama :D 1600 dolara helikopter .. :D

unrivaled

unrivaled

Üye
çin malına güvenilmez havada bozulur binenin vay haline:)

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
Bu havada asılı kalır yaa :))

--------------- Ekleme ---------------

Havada asılı kalır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...