Çin' den İthal Telefon (orjinal sony ericsson x8) Kilitlenir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilhan.wolverine

Üye
    Konu Sahibi
Çin' den İthal Telefon (orjinal sony ericsson x8) Kilitlenir mi ?
Arkadaşlar dealextreme sitesinde orjinal sony ericsson xperia x8 buldum yaklaşık 330 tl yani türkiyeden baya ucuz.
link:
Bazı arkadaşlar gümrükten geçerken sıkıntı olabilir dediler ama telefon gümrük sınırından ucuz olduğu için belki geçebilir bunu göze alıyorum.
Ama türkiye de sim kartını takınca kaçak olduğu anlaşılıyomuş telefonun yani kilitleniyormuş.böyle birşey var mı acaba? sonradan açtırabilir miyiz ya da yeni bir imei numarası atabilir miyiz garantisi bozulmadan birisi yardım ederse çok sevinirim :)

spy ghost

spy ghost

Üye
garanti diye birşey yok sayılır adı üstünde çin malı kapanma konusuna gelirsek biraz kullanınca anlıyorlar ama şu teknolojiyi anlamış değilim ben gu285 kullanıyorum gittim mağazadan aldım 1 sene sonra yasal uyarı adında mesaj geldi kayıt yapın diye lg-turkcell'in telefonları arasında hallettim zorla sen onu kayıt etmeye bak yani

LEVİS506

LEVİS506

Üye
hacı bırak bu işleri zaralı çıkarsın benden sölemesi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
sakin deneme çin mali ben aldim aldigim gune lanet olsun

ilhan.wolverine

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ürün çin malı değil orjinal sony ericsson sitede genuine diye yazıyor .zaten türkiyedeki fiyatla 100 liradan daha fazla fark var ayrıca dealextremeden alışveriş yapan arkadaşlar var herkes memnun. tek sorun imei numarasını kayıt ettirmek. detaylı bilgisi olan yok mu ??

spy ghost

spy ghost

Üye
şimdi marka felan deme isteyen adam wentto telefona nokia damgası bastırıyor imei kayıt konusuna gelince kayıt etmek için telefonun yasal yollarla yurda girmesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...