çin blackberry bold 9700 wifi her sefernde şifre soruyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ksk7boy

Üye
    Konu Sahibi
çin blackberry bold 9700 wifi her sefernde şifre soruyor
her telefonu açıp kapattığımda şifre soruyor . şifremde zor. benm dger telefnm 5800 orgınal onda kaydedyr hıc sormyr. bu çin blackberyy bold 9700 de kaydetme var mı varsa nasl kaydedeblrz sıfreyı her zmmn sormasndan bıktm

dnz_genç

Üye
bu telefonda navigasyon varmı ? varsa nerde ? ben bulamadımda... yoksa yüklenebilirmi ? lütfen cewap telefonu parçalamak üzereyim :op: :box

ksk7boy

Üye
    Konu Sahibi
javaya gır google maps var ama kendnde yukleyeblrsn arastr googleda .bu arada beyler prc marka sarj alatı alın bugn 10tl aldm super. ve blackberry bold 9700 çin malı telefonu herkese öneririm mükemmel! takır takır gırıyor nete cıft hat dehst

09redewil09

Üye
bende dün aldım ama wifi si yok ya geri kalan tüm özelliklere sahip yada ben bulamadım daha

ues

Üye
wifi li wifisiz iki modeldir bu telefonlar ve yazılımı farklı olanlarda var bold modelleri de çok hafif olan var yazılımıda gayet hoş wifi li tavsiye ederim curve ağırdır brz ama hoştur ben buradayım diyen tarzı vardır :D torch kralı artık ama çinlilerin daha iyi yazılıma sahip olan model çıkarmasını bekliyorum :D wifi şifresinide hep sorar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt