çin android s3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spusus

Üye
    Konu Sahibi
çin android s3
internet üzerinden çin malı galaxy s3 aldım içerisinde android kurulu telefon hakkında kısmında adroid sürümü 4.0.4 gözüküyor yanlız cihaz 2.3 sanırım en azından 4 olmadıgı kesın bunun sürümünü 4 e çıkarma sansım varmı 1ghz çift çekirdek işlemcisi 512 mb ramı var

m-eri

Üye
galiba çakma olabilir çünkü s3 android ics(4.0) ile geldi hatta benim 4.0.3 tü galiba aldığımda ve ram de yaklaşık 800 fotosu koyarsan daha ii olur telin

galiba çakma olabilir çünkü s3 android ics(4.0) ile geldi hatta benim 4.0.3 tü galiba aldığımda ve ram de yaklaşık 800 fotosu koyarsan daha ii olur telin

Arkadaşım galiba sı filan yok bu işin adam direk çin mali çakma almış 512 mb ram diyor

2 Gb Ramli Çin Malı Telefon Yine War 4 Çekirdekli Hemde

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ags2002

Üye
telefonun kodu vardir onunla bulup yukleyebilme ihtimalim var benim baktigim bir site var cin mallari satan orada cin s3 un model no mtk6575 ve mtk6577 gozukuyordu cin falan ama nerdeyse ayni ozelliklere sahipti

Ali58_58

Üye
aynen bende gördüm ona zor yeni rom yüklersin android olduğu kesin ama çin telefonlarının yalanı 2.3 ama 4.4 gözüküyo sen öyle takıl boşver

- - - Eklendi - - -

rom olması için bi geliştirici tarafından telfonun donanımına uygun bi rom yapılması o telefonada zor yaparlar

hem ucuz hem android hemde s3 kopyası daha ne olsun

ags2002

Üye
dahasi yok adamlar yapiyor abi
hayranim adamlara form kurallarina uygun mu bilmiyorum vereyim bir bakin siteye diyecem bilmedigim icin yazmiyorum sitede
samsung
sony
htc
iphone
daha neler neler var guvensem hemen alacam ama guvenemiyorum ve gayet makul fiyatlar var

ags2002

Üye
onu bilmiyorum da madeinchina.com var orda benim dediklerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...