Cimbomlu yıldızın evine saldırdılar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Cimbomlu yıldızın evine saldırdılar!


Galatasaray'ın Çek forveti Milan Baros'a bir kötü haber de ülkesi Çek Cumhuriyeti'nden geldi. Galatasaray'da zor günler geçiren Milan Baros, bu seferde evi nedeniyle sorun yaşıyor.
Milan Baros'un, bir diğer ünlü Çek forvet Vratislav Lokvenc'le birlikte Sareckem Vadisi'nde ve sıkı korunan sitedeki villasına esrarengiz bir saldırı gerçekleştirildi.
Baros'un yanı sıra ünlü iş adamı Zdenek Pasak ve Kanada Spor Bakanı Otto Jeline'nin de evlerine zarar veren saldırganlar hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
Esrarengiz saldırının detaylarını araştıran Çek polisi, sitenin güvenlik kapısının önüne gelen tekerlekli sandalyede seksenli yaşlarında bir kadının ve sandalyeyi süren bir adam, güvenlik görevlisiyle konuşmaya başladığını tespit ediyor.
Güvenlik görevlileri ile yaptıkları konuşmanın ardından siteden içeri girmeyi başaran ikili evlere zarar veriyor. Zararın ne boyutta olduğuyla ilgili ne site yönetimi ne Çek polisi henüz bir açıklama yapmazken; bu şekilde bir saldırının neden gerçekleştiği konusunda da araştırmalar sürüyor.
Milan Baros, aylık güvenlik aidatı 600 euro olan site güvenliği hakkında bundan sonraki hukuki süreci avukatının yöneteceğini açıkladı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt