Cimbomda Yeni Rüzgar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
Cimbomda Yeni Rüzgar
Başkanlık yarışında ibre Yiğit Şardan'a döndü. Şardan'ın projeleri neler? G.Saray'ı bataktan nasıl çıkaracak, neler yapacak?

İşte Yiğit harekat!

Gerets gidecek, Lucescu gelecek. İyi bir 10 numara alınacak. İlk yıl için futbola 40 milyon dolar ayrılacak. Stat yapılacak..

Futbola neşter vurulacak

Galatasaray'ın en gözde başkan adayı Yiğit Şardan göreve geldiği taktirde, camiayı ayağa kaldıracak. Ekibiyle birlikte kurtuluş reçetesi hazırlayan Şardan'ın neler yapacağını TAKVİM ele geçirdi. İlk iş olarak futbolu, diğer branşlardan ayıracak olan Şardan, Futbol A.Ş.'yi kurup, yüzde 40'ını halka açacak. Futbola ise ilk yıl için 40 milyon dolar kaynak aktarılacak.

İliç de gönderiliyor

Şardan, Teknik Direktör Eric Gerets'le sezon sonuna kadar devam edecek. Ancak Lucescu ile anlaşan Şardan, önümüzdeki yıl takımı Rumen teknik adama emanet edecek. Kadroda ise revizyon var. İliç'in yerine süper bir 10 numara alınacak. Bunun için araştırmalar sürüyor. Alınacak futbolcunun Brezilya ya da Arjantin'den olması hemen hemen kesin gibi.

Erkan'la anlaşıldı

Galatasaray, yurt içinden hem tecrübeli hem de genç oyuncuları kadrosuna katacak. Şardan, Gençlerbirliği'nden Erkan'la anlaştı. Kayserispor'dan Bülent Bölükbaşı için de girişimler sürüyor. Bu isimlerin yanı sıra Galatasaray genç futbolcuları da kadrosuna katacak. Şardan, Ali Sami Yen Stadı için hemen kolları sıvayacak. En az 50 bin kişilik bir stat yapılacak

hidayet

hidayet

Üye
tamam iyi güzelde ben gerets'in gitmesinden yana değilim hatta gitmesini hiç istemem çok iyi bir teknik hoca

yitik savaşçı

Üye
Ben savunma futbolu izlemek istemiyorum. Ayrıca Şampiyonlar Ligi grup mücadelesinde Sturm Graz ile oynadığımız maçtan utanç duyoyorum.

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
pek inceleyemedim ama en iisi sardan die biliyorum
insallah kazanir ama o kazanamazsada alp yalman kazansin
gerets'in kalmasi lazim
genclerimiz onunla daa guzel oluyor

Caine

Caine

Üye
geretsi gönderemez bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt