Cim Bom tatil havasında: 1-1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Galatasaray deplasmanda, Kazakistan temsilcisi FC Tobol ile 1-1 berabere kaldı. Kostonay Şehrin'deki Tcentral Stadyumu'nda oynanan ve ilk yarısı ev sahibi takımın 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Tobol'un golü 2. dakikada Zhumaskaliyev'den gelirken, G.Saray'ın bu gole yanıtı 57. dakikada Baros ile geldi.
Bu sonuçla rövanş maçı öncesinde avantajı eline geçiren temsilcimizin, sezonun ilk resmi maçında tam olarak hazır olmadığı görüldü. Önemli yıldızlarından yoksun çıktığı maçta Galatasaray ikinci yarıda Arda ve Baros'un girmesiyle beraberliği yakaladı. Rijkaard'ın maça bir çok genç oyuncu ile başlaması ise dikkat çekti.
Bu karşılaşmanın rövanşı 23 Temmuz 2009'da Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak.
2. DAKİKADA ŞOK GOL...
Kazakistan'daki maçın henüz ilk düdüğü yeni çalmıştı ki Galatasaray kalesinde golü gördü. Maça atakla başlayan Kazak ekibi, Galatasaray ceza sahasına çok çabuk geldi, ceza sahası içinde topla buluşan Zhumaskaliyev'nin dönerek vuruşu Orkun'un bakışları arasında ağlarla buluştu. 1-0.
BAROS SAHNEDE...
Galatasaray'ın Çek yıldızı Milan Baros, Kazakistan'da da klasını gösterdi ve takımının beraberlik golüne imza attı. İkinci yarıda oyuna dahil olan Milan Baros, Arda'nın sol kanattan kullandığı kornere ceza sahasında kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi. Sezonun ilk resmi maçında da golünü attı. 1-1.
CİM BOM 10 KİŞİ...
Galatasaray, Kazakistan deplasmanında 10 kişi kaldı. Tobol karşısında ikinci yarıda eşitliği yakalayan Galatasaray 72. dakikada genç oyuncusu Alparslan'ın kırmızı kart görmesiyle sahada bir kişi eksik kaldı. İlk sarı kartını 67. dakikada gören Alparslan, bu karttan 5 dakika sonra, önce ikinci sarı kartı ardından da kırmızı kartı gördü.
İKİ YILDIZ YEDEK BAŞLADI...
Galatasaray'da, birçok oyuncundan yoksun olarak çıkılan FC Tobol takımı karşısında Arda ve Baros yedek soyunduruldu. Yeni transfer olan Keita'nın yanısıra, Kewell, Franco, Nonda, Linderoth, Hakan Balta, Serkan Çalık ve Mehmet Topal gibi oyuncularını FC Tobol maçına getiremeyen sarı-kırmızılı takımda, ilk 11 de genç oyuncular Alpaslan ile Erhan şans buldu. Teknik direktör Rijkaard, ikinci yarıda iki kozunu da sahaya sürdü. Arda ve Baros oyuna girerken, Erhan ve Barış Özbek kenara geldi.
İLK YARIDA TAT YOK...
Galatasaray sezonun ilk resmi maçına çok kötü başladı. Kalesinde maçın başında golü gören sarı-kırmızılılar rakip alanda bir türlü istediği baskıyı kuramadı. Önemli oyuncularından yoksun olan Galatasaray'da, Sabri ve Ayhan'ın atak kurma çabaları da ilk yarıda etkili pozisyonlar bulunmasına yetmedi. Ev sahibi Tobol ise 1-0'lık üstünlüğün verdiği moralle daha da dirençli oynamaya başladı. Yarı sahasında oyunu kabul eden Kazak ekibi, nadir yakaladığı kontra ataklarla farkı açmaya çalıştı. İlk yarısı çok zevksiz geçen maç ev sahibi takımın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
BAROS VE ARDA FARKI...
Frank Rijkaard takımının ilk yarıyı 1-0 geride kapatmasının ardından ikinci yarıya iki değişiklik ile başladı. Milan Baros ve Arda'nın oyuna girmesiyle Galatasaray rakip yarı alanda daha etkili olmaya başladı. Ve aradığı golü de 57. dakikada Milan Baros ile buldu. Bu golden sonra da baskısını sürdüren temsilcimiz net fırsatlar bulmakta zorlandı. Kalesinde beraberlik golünü gören Tobol ise daha riskli bir futbol oynamaya başladı. Zaman zaman çok adamla Galatasaray kalesine gelen Tobol, son paslarda etkisiz kaldı. Alparslan'ın kırmızı kart görmesi Rijkaard'ı oyuncu değişikliği yapmaya zorladı. Alparslan'ın koruduğu sol beke Uğur Uçar'ı alan Rijkaard, Aydın'ı oyundan aldı. Daha sonraki dakikalarda golü getirmeyince mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Consul9

Consul9

Üye
rijkaard rakibi pek ciddiye almadı...
avdayken avlandı...
aslanları ormana saldı...
aslan avladı...
ama rijkaard çok geç kalmıştı...​

BANA GÖRE MAÇIN ÖZETİ BUDUR:)

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
rövanşta tüm oyuncularla tam kadro çıkacak galatasaray o zaman tobol mahvolur işte aynen fc sion gibi

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Son hazırlık maçı olan Leverkusen maçını izlediğimde Galatasarayın geçen seneden futbol olarak hiçbir farkı olmadığını görmüştüm.En önemlisi önümüzde UEFA maçı vardı ve son hazırlık maçında as futbolcular denenmeli,şablon kurulmalı,iskelet oluşturulmalıydı.Korktuğum şey ise Rijkaard ın Tobol maçını bir formalite ve hazırlık maçı görmesiydi.Nitekim de öyle oldu...Nerden bilebilirdi ki daha 3 yıl öncesinde Trömso faciasından canımızın çok yandığını ve bu tarz maçlardan çok korktuğumuzu..:)
Tabii Barcelonanın başında böyle maçlar görmedi alışık değil :) Fakat çok ciddi bi biçimde konsantrasyon sorunu ve tatil havası göze çarpıyor.Sanki sezon sonu.Genç denilen futbolcular koşmuyor bile.Olanlar kendi havasında devam ediyor(Servet,Ayhan vs..)
Bu ilk ciddi uyarı oldu..Maçı özetleyen cümleler ise Rıdvan Dilmen e ait:Galatasaray bi şekilde turu geçer ama futbol olarak sıfır kademe atladı ;)

Mebuchadnezzar

Üye
Bana ikinci bi tromso faciası gibi geldi bu olayın sonu

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Erken gelen gol, pafların oyuna sürülmesi, sivrisinek dolu saha , ve kalitesiz bir maç.
Umduğumu bulamadı zaten rövanşa Gs as kadrosuyla çıkar o maçıda şifreli olacağından izleyemeyiz.
....

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Cim-Bom tatil havasında:1-1 Cim-Bom tatil havasında:1-1
;)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Arkadaşın biri anket yapmıştı Galatasaray tobol mu ne ismi onu yenebilir mi diye bende yenemezse Avrupada işi ne demiştim.Şimdi diyorum bir galatsaraylı olarak gitmesin Evden izlesin maçları Avrupa ya falan.90 dakika boyunca tek bir pozisyon yok organize gelişmiş atak yok .Baroş ta o golü atmasa bitmiştik.Son olarak tromsa bizi eledikten sonra üst üstüne kaç maç kazanmıştı norveç liginde.İkinci tromso faciası kapıda :)

Atakan

Atakan

Üye
Bizim maçları NTV vermesin ya!
Korkmaya başladım ben :ehe

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Cim-Bom tatil havasında:1-1

Salihyet

Salihyet

Üye
Salih Baba™;1472599' Alıntı:
Erken gelen gol, pafların oyuna sürülmesi, sivrisinek dolu saha , ve kalitesiz bir maç.
Umduğumu bulamadı zaten rövanşa Gs as kadrosuyla çıkar o maçıda şifreli olacağından izleyemeyiz.....

maçı izlemedim ama sivrisinek bahane olamaz.. Çamur hadi neyse ama sinek biraz tuhaf olmadı mı ? :)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
maçı izlemedim ama sivrisinek bahane olamaz.. Çamur hadi neyse ama sinek biraz tuhaf olmadı mı ? :)
Ya maç esnasında sabriyle bir Tobolluyla mücadelesinde Tobollu kendinin yere attı Rıdvan Dilmen Muhtemelen gözüne sivrisinek girmiştir diye espri yaptı ben orda oranın bakımsızlığından bahsetmek için söyledim malum sivrisinek sürüsü temiz yerde yaşamaz....:)

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Komediydi yaa :ehe

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Sinir Oldum Yaa Sanki Hazırlık Maçı !!

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul da işi bitirecez Allah ın izniyle :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Galatasaray gibi AVRUPA da söz sahibi olmuş , KUPALAR kaldırmış bir takımın , TOBOL denilen amatör küme takımları ayarında takım karşısında vasatı aşamaması her ne olursa olsun soru işaretlerini açıkca ortaya koymakta..!

İstanbulda Galatasaray eler büyük olasıklıkla , fakat ilk maçta bu denli kötü futbol ve 1-1 lik skor olmamalıydı..Çünkü karşındaki rakip değil..!

arven_005

arven_005

Üye
amatör bir takım ve gs sonuç berabere = fark yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt