Cilginlikta Son Nokta .. Motorlarimizla Turkiye'ye Gelecegiz .!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadasim rr motosikletler oldugu icin oturus pozisyonunda sikinti yasarsin.endro olsa tamam sikinti yok ama siz bilirsiniz tabi.ayrica hava sartlari cok degisken olur tedbirinizi almalisiniz.ne bileyim su gecirmez tulumlarinizi yedek ekipmanlarinizi.bulgaristan halki pek tekin degil : ) yol kesmeler felan yol demisken yollarida berbat bunlari goz onune alin...ayrica bu cilginlik degil ki adamlar dunya turuna cikiyor motosikletle...hayirli yolculuklar

zaza

Üye
Kampta kursaniz 2 haftada da gelseniz yinede zordur. Benim arkadaslar sehirler arasi cikiyor kisa mesafede bile kendinden geciyorlar buda onlarin aliskin hali

Konu Sahibi
Hmm .. Kisacasi Zorlu Gecer Ama Gelirsiniz Diyorsunuz Yane .?

Tabe Arkadaslar Sonucta Ulke Degistiriyoruz .. Yanimiza Gerekli Gereksiz Herseyi Alacagiz ..

Insanlik Hali Sonucta .. Gorus Ve Fikirleriniz Icin Ayrica Tesekkurler ..

Biz Yinede Gelmeye Karar Verdik .. =]

Yapmazsanız içiniz rahat etmicek belli Bakımları felan güzelce yaptırdıktan sonra kendine güveniyorsan eğer amerikaya bile gdersiniz m.etmeyin

Tepkiler: Mazlum Somer
    Konu Sahibi
Yapmazsanız içiniz rahat etmicek belli Bakımları felan güzelce yaptırdıktan sonra kendine güveniyorsan eğer amerikaya bile gdersiniz m.etmeyin

Valla Oylee .. =]

Kesinlikle .. Bakim Suan Herseyden Onemli ..

Hayirlisi .. =]

TeAmo42

Üye
Bende yorum yapmak istedim öncelikle karar verdiyseniz hayırlısıyla gelin inşallah.
Ama bana kalırsa yarış motoru ile belinizi ağrıtmak yerine uzun yol motoru kiralamak daha mantıklı.Beliniz dayanmaz yorgun düşersiniz.
Yarış motoru her ne kadar yamahada olsa hararet yapacaktır diye düşünüyorum.
Ayrıca R1 in 360 bastığını söylemişsiniz benim bildigim kadarıyla en hızlı motor şuan suzukinin gsxr1300 modeli yani suzuki hayabusa oda yaklaşık 350 km leri görür yani R1 den o kadar hız beklenmez.

Hayabusa 1300lük
Birde 1400lük zzr var tabi hayabusadan da daha serii oluyor böylelikle

dostum sen bu işten anlıyorsun sanırım özele gelebilirmisin biraz muhabbet edelim 200lük almıcağım enduro düşünüyorum

TeAmo42

Üye

Hayabusa 1300lük
Birde 1400lük zzr var tabi hayabusadan da daha serii oluyor böylelikle

dostum kafam dalmış biraz düzelttim benim burda anlatmak istediğim kawasaki hayabusa değilde hayabusa piyasanın en hızlılarından oldugu halde max 350 görüyor yani r1 basamaz o kadr demek istedim. kawasaki konusuna gelince taraflı bir video gibi

Belki ekstra turbo taktı yada hava filitresini değiştirdi yani
412 hayabusa ama oynanmış motor bunlar yani turbo chip vs var

TeAmo42

Üye
tamam ama hayabusa hız yapmaya elverişli ama r1 ile arasındaki farka bakar mısınız? hayabusa ağır ve yere yakın r1 ise havada r1 ile 300 den sonrası riskli diyorum ben. Hayabusa hertürlü basar

tamam ama hayabusa hız yapmaya elverişli ama r1 ile arasındaki farka bakar mısınız? hayabusa ağır ve yere yakın r1 ise havada r1 ile 300 den sonrası riskli diyorum ben. Hayabusa hertürlü basar
Aslında r1 daha elverişli hıza v.rossi az kazanmadı
Şu mantıktanda yola çıkabiliriz sende demişsin kasa hafif evet r1 daha hafif peki hafif olan daha hızlı olmaz mı ağır olan daha yavaş olmaz mı

Aslında r1 daha elverişli hıza v.rossi az kazanmadı
Şu mantıktanda yola çıkabiliriz sende demişsin kasa hafif evet r1 daha hafif peki hafif olan daha hızlı olmaz mı ağır olan daha yavaş olmaz mı

honda xl200 yada yamaha wr125r alın işinize bakın ya

Yolculuk için çapır abi. Baska tanimam

Konu Sahibi
Yamaha R1 Her Turlu 300'u Gecer Arkadaslar Rahat Olun ..

Az Denemedik Biz .. =]

Mert

Üye
Baştan diyim. Benzin burda 5 tl. Sonra vay efendim paramız bitti demeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...