Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çılgın Metalciler:)
Sponsorlu Bağlantılar
thebora
Üye
Konu Sahibi
Çılgın Metalciler:)
jöly
Üye
bu neee hortlak gibi...
thebora
Üye
Konu Sahibi
omayra
Üye
Tam kabusluk tipler bunlar
jewel_ma21
Üye
iğrenç tipler
thebora
Üye
Konu Sahibi
7.sıradaki gitarların şekli süperbi altındakinede laf söyletmem onlar METALLİCA...diğerleri için bişey diyemem tabi korkunç görünüyorlar...
karides
Üye
Ben yaptıkları müziğe bakarım arkadaş ve severek de dinlerim. Metallica konusuna gelince; ben de aynen thebora gibi laf söyletmem o adamlara.
Onları ayırırsak cok süper olacak.
thebora
Üye
Konu Sahibi
Ben yaptıkları müziğe bakarım arkadaş ve severek de dinlerim.
kefenignesi_su
Üye
eewt korkutucu görünüyolar ama bi o kadarda yaptıkları müziği yansıtıyolar.....ben bu adamları çok sewiyom yaaaaaaaa
kurt bey
Üye
bunlar insanmı yaw
researcher
Üye
yaslılıklarını gorek isterdim
mservank
Üye
iğrenç tipler müzikleri de ..
CoYoTe®
Üye
Bunlar DELİ Ve ÖTESİ Heralde
delimakina
Üye
tamam abartı tipler ama içi içine sığmayan ruhlarını dışarı yansıtan insanlara böyle tabirler sarfetmemek lazım
çünkü hiç birimiz aynı değiliz Metal dinleyen üyelerde var belki ruhlarını dış görünüşüne yansıtan üyelerde vardır dikakt etmek lazım =)
Leo_Labrador
Üye
deli bunlar yaaaa
Kaptan
Üye
bunlar aşırı metal gidin bakın korn slipknot onlar da hele slipknot sadece benim bildiğim 9 şarkısı var ve bu 9 şarkısının hepsinde adamlar çılgın maskeli tipler hiç birinde yüzleri görünmüyor sadece 1 şarkısı vardı adını unuttum onda yüzleri açık elemanlar piskopat
GuNSTuR
Üye
çok değişik tip bunlar ya cok abartmıslar
Salihyet
Üye
Hayko cepkine saydıranları bu konuya davet ediyorum