Çılgın Kadın Aynı Adama 5. Kez Evet Dedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
themardinli

themardinli

Üye
    Konu Sahibi
Çılgın Kadın Aynı Adama 5. Kez Evet Dedi


Simonne Harris erkek arkadaşı tarafından Las Vegas götürüldüğünde 31. yaş gününde romantik bir jeste imza attı.
Doğum günü kutlaması Ryan Feeney in planına göre bir haftalık bir geziydi ama kız arkadaşıyla birlikte 3 ay geçirdi.
İlk olarak Bay Feeney transatlantik bir uçuşta şampanya bardağının içine bir yüzük koydu daha sonra kız arkadaşı yolcuların alkışları arasında bu evlilik teklifini kabul ettikten 2 gün sonra Bay Feeney düğünleri için ünlü Little White Wedding Chapel de rezervasyon yaptırdı.
Çift bugün Bayan Feeney in doğum günü arifesi yapılan düğünlerinin nasıl eğlenceli geçtiğini söyleyerek bunu 4 kez daha yapmaya karar verdi.
Bayan Feeney evlilik törenlerini bir seri şekline kombine etmeye ve bütün yakın akrabalarının düğün merasimlerini görebilmeleri için dünyanın her köşesini ziyaret etmeye karar verdiklerini açıkladı.
Mart ta yapılan düğün törenini Türkiye Ryan ın annesi Corinne nin memleketi Türkiye'nin Bodrum şehrinde akşam üstü yapılan düğün töreni takip etti.
Feeney Ailesi ağustosta yapılacak olan merasim için memleketleri olan Buckinghamshire ın Milton Keynes kentinde toplanılacak yer için araştırma yapıyor ve bu merasimin ardından yapılacak olan eylül merasimi Bayan Feeney nin babasının yaşadığı Florida da yapılacak.
Son merasim ise gelinin annesi 51 yaşındaki Heather ın yaşadığı Avusturalya nın Victoria eyaletindeki Lilydale şehrinde bir yerde yapılacak.
Bayan Feeney Milton Keynes ın Great Holm şehrinde''Özel olarak Vegas ta yaptığımız düğünü seviyorum ama bu düğünün tek kusuru ailemizin orada bulunamaması.''dedi.

Bayan Feeney''Ailelerimizden düğün törenimizi görme şansını esirgemek istemedik çünkü ikimizde ailelerimizin tek çocuğuyuz..Bütün aileyi bir araya toplamak oldukça pahalı bu yüzden merasimleri onların yanlarında yaptık.Çok iyi zaman geçirdik ve her nişanmız ziyaret ettiğimiz akrabalarımız tarafından düzenlendiği için tekrar geriye dönüp bu tecrübenin tadına varabileceğimiz anlamına geliyor''dedi.
Annesi ile gurur duyan Bayan Feeney planlandığı gibi 6 hafta geçridği Vegas düğündeki gelinliği ,kristal işlemeli duvağı,ayakkabıları ve diğer parçaları , damadın geleneksel kıyafeti annesi tarafından kiralandı.
Bayan Feeney daha önce uzun bir dönem birlikte olduğu partneri yapı mühendisi Emin ile birlikte akrabalı ve arkadaşlarından oluşan 60 kişi ile bir düğün yapmıştı.
Gelinin başanmış olan anne ve babası düğün planları yapmak için geçici olarak bir araya geldi. Gelinin 54 yaşındaki babası Peter ve kız sevgilisi Megan altın temalı sahil merasimini ve eylülde Florida da yapılan barbekü partisini planladı.
3 yıl önce Bayan Feeney nin annesi Haethar ve 2. kocası David işyerlerini sattıktan Avusturalya ya göç etmiş.Heather ve David aralık ayında göl kıyısında yapılacak olan 49 misafir ve 5 çiçekçi kızdan oluşan merasimi hazırlıyorlar.
Bunlardan önce durmayan gelin ,internette Ağustos ayında Milton Keynes ta yapılacak düğün için elbise arıyor.
Bayan Feeney''Çok fazla düğün töreni herkesin tek bir dinden olmaması sebebiyle sıkıntı yaratıyor ve böyle bir durumda son derece faklılığa yol açıyor.
Florida da töreni Yahudi geleneklerine göre yapılacak çünkü Ryan'ın babası Yahudi,bununla birlikte annemin çok sevdiği Avusturalya'ya özgü mor çiçeklerde bu törende kullanılacak.
Çiftle Bay Feeney nin bilişim müdürlüğü yaptığı ve Bayan Feeney in satış müdürlüğü yaptığı British Standards enstitüsünde tanıştım.Ama onlar yeni yıl arifesinde bir haber ve düğünlerinden dolayı 2 yıl boyunca tatillerde çalışacaklar.
Bay Feeney''Bu çok çabuk olmuş mantık çerçevesinde emin bie şekilde yapılmış kurdu.Simone 'evet' demesiydi benim için çok sıkıcı bir uçak yolculuğu olurdu. Onunla tanışana kadar hiç evlenmeyi düşünmedim ama öğrendiğiniz an öğrenmişsinizdir.'' dedi.


Ve Bay Feeney cömert akrabalarımızı sayesinde uçak masrafları dahil yaptığımız bütün yolculuklar 10000 pounda patladı.Geçen hafta 1500 gelin üzerinden yapılan bir araştırmaya göre 5 yıl önceki evlilikler 20.273 pound ile5.630 pound arasında.
Aşırı derecede pahalı düğünlerin yapılmasının sebebi geçen hafta hepsi 5 milyon pound harcanarak yapılan Wayne Rooney nin ve Coleen McLouglin İtalya'nın Riviyera bölümünde yapılan düğünler.
 
  • Beğen
Tepkiler: sevimrecep


sevimrecep

sevimrecep

Üye
Allah mesut etsin ne diyelim.........:)
 
themardinli

themardinli

Üye
    Konu Sahibi
6.cıyı sabırsızlıkla bekliyorum :D
 

Perfect!

Üye
değişiklik olsun diye yapıyodur :D
 

fnldstntn

Üye
Allah mesud etsin daha çok evet der bu...:ehe
 

OğuzcanAbi

Üye
ewet ewet ewet ewet ewet ben yazmakdan sıkıldım kadın sölemekten sıkılmamış
 
-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Allah bereket versin :ehe
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
Cumleten...:d:
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
:D:D
 
themardinli

themardinli

Üye
    Konu Sahibi
aminn :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
1
Görüntüleme
2K
Eykul
Cevap
2
Görüntüleme
865
Astrosman
Doğuş Pertez
Cevap
1
Görüntüleme
12K
CABBAR


Üst Alt