Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
''''Çilekeş''''in forumdaki cezası kaldırılsın
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbiont
Üye
Konu Sahibi
''''Çilekeş''''in forumdaki cezası kaldırılsın
Çilekeş adlı üyemizin çok iyi paylaşımları olmuştur ve devamını isteyenler çilekeşin cezasın kalkmasına yardım etmek için cevap yazsın n:
--------------- Ekleme ---------------
oy kullanan herkese teşşekür ederiz
Catty
Emekli Yönetici
Evet ya sana katılıyorum çilekeş abimi çok severdim..dönmesini cani gönülden isterim..oyumu dönmesi üzerine verdim.
Symbiont
Üye
Konu Sahibi
Eğer sonuç iyi çıkarsa admin ile görüşücem inşallah iyi bir sonuç çıkar
Salih Baba™
Üye
Şahsen kendisini tanımıyorum ve onun aktif olduğu dönemde ben maxiye henüz üye değildim ama forumda iz bırakmış biri suçunuda bilmiyorum niye banlandı ama eğer affedilebilecek bir konumdaysa dönmesini belkide ilk isteyenlerden biri ben olurum.....
Symbiont
Üye
Konu Sahibi
Salih Baba™;1296424' Alıntı:
Şahsen kendisini tanımıyorum ve onun aktif olduğu dönemde ben maxiye henüz üye değildim ama forumda iz bırakmış biri suçunuda bilmiyorum niye banlandı ama eğer affedilebilecek bir konumdaysa dönmesini belkide ilk isteyenlerden biri ben olurum.....
Çilekeş'in emeğine laf olamaz. Kendisine çok teşekkür ederiz. Ancak şu an için ilgili konuda adı geçen hiç kimsenin banı açılmayacaktır. Eğer bir değişiklik olursa, Negative tarafından foruma duyurulacaktır.