çıldırmakk üzereyim ne olur yardım e71

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

e.kara

Üye
    Konu Sahibi
çıldırmakk üzereyim ne olur yardım e71
merhjaba arkadaşlar telefon yavaslamıstı hafıza kaartını biçimlendirdim java silinmiş ve java uygulamalarını yükleyemiyorum ne yapmalıyım ?

bay kıytırık

bay kıytırık

Üye
java ne gibi uygulamamı yoksa oyunmu ? eger telefon orjinal ayarlarına geri döndür yada hard format son olarak hard format at :hmmmolmassaa

e.kara

Üye
    Konu Sahibi
telefon il geldiğinde java uygulamalarını falan atabiliyodum ama hafıza kartını biçimlendirdim artık java uygulamalarını oyunları hiç bişeyi yüklemiyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
java runtime olacak onu bulup yükle bakalım..

e.kara

Üye
    Konu Sahibi
java runtime telefondan mı bilgisayardan mı nerden yüklencek eğer telefondaysa java runtime nerede

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sitemizde verildi indirip telefona atıp kuracaksın..

e.kara

Üye
    Konu Sahibi
Ben baktım ancak bulamadım bana link verir misin?

bay kıytırık

bay kıytırık

Üye
bence telefonu format at kesin cözüm olur format atması zor bi yanı yok sitede var nasıl atıldıgı

e.kara

Üye
    Konu Sahibi
nasıl atılacağını biliyorumda link yok javanın

bay kıytırık

bay kıytırık

Üye
java runtime yapmadan önce telefonu formatla bence

aryscat

aryscat

Üye
Hafıza kartına format attığında java silinmez arkadaşım... Sen telefonada format atmadığın için telefon hafızasında kalan mini mini java parçacıkları telefonunu sapıttırmış.... Rehberi ajanda kayılarını vs.vs. yedekleyip hard format at sonra hafıza kartını tekrar biçimlendir. İyileşir makinan... Geçmiş olsun (TECRÜBEYE DAYALI... ATMASYON DEĞİL..."

e.kara

Üye
    Konu Sahibi
uygulama telefonla uyumlu değil ama yüklensin mi diyor ne diyeyim ?

--------------- Ekleme ---------------

sağolun peki hard format nasıl atılır

aryscat

aryscat

Üye
Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.Not: Bu işlemleri yapmadan önce bataryanızın en az yarısının dolu olmasına dikkat ediniz…

Olmazsa *#7370# yazıp güvenlik koduda girebilirsin. Bunada soft format diyolar ama aralarında pek fark yok. senin işini her türlü görür...

bay kıytırık

bay kıytırık

Üye
benim dedigime geldin yine:naughty: hard format at işini hallet googleden yaz hard format nasıl atılır yaz cıkar hemen sana kolay gelsinn:op:

e.kara

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar dediğinizi yaptım ancak gine java yazılımlarını yüklemioyr hard format da attım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt